Fönster

Valet har stått mellan Elitförnster eller Traryd. Det är ingen som hellst prisskillnad mellan Traryd och SP (som vi dock valt bort eftersom de har ett mer gammeldags utseende i almogestil) medan Elitfönster är  ett par tusenlappar dyrare (inte per fönster utan till hela huset). U-värdet på allihopa är samma, 1,2. Vi har i alla fall beslutat oss för Elitfönster, jag har inte hör något dåligt om dom andra två men Elitfönster är ju välkännt och har väldigt bra rykte (dessutom har Dan, som är en riktig förhandlare, prutat ner fönsterna till samma pris som Traryd).
 
Vi kommer att ha träfönster och skiter helt i aluminium trots att dom inte blir underhållsfria.
Ett fönster i varje rum kommer att vara öppningsbart medan resten är fasta. Det är ju väldigt stor prisskillnad på öppningsbara och fasta fönster så det är ett sätt att försöka hålla nere kostnaderna lite.
 
Dom stora fönsterna i köket och vardagsrummet (som är 160 cm höga), sidoljuset vid ytterdörren och balkongdörren (som är i helglas) kommer att ha säkerhetsglas.  

Vi hade förväntat oss att få betala runt 140 000:- för våra fönster men efter lite förhandling (av Dan som sagt) har vi fått in en offert på 87 375:- Sjukt stor skillnad!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!