Midnattssolens land.

Underbara sommarkvällar! Vi har bara myst idag jag och Adam. Först grillade vi till middag, åt ute i solen och värmen. Senare på kvällen la vi oss i soffan med fjärrkontrollen och karrapåsen. Strax före nio tyckte Adam att vi skulle fara på en inspirations runda (och kika på hus) med cyklarna. Trots att det fortfarande var tjugo grader varmt tog jag på jeansen innan vi for och det var tur eftersom vi till sist hamnade på Eva och Mikes altan fram till nu :)
Idag har vi spikhjälp.
Nu kör vi!
Trauma.

Äntligen hemma efter en traumatisk natt på jobbet. Nu ska jag försöka lägga allt bakom mig och kanske få några timmar sömn innan blodomloppet i eftermiddag.
Trädgårdsarbete.

Vilka härliga dagar det är nu! Fortsätter det så här är det helt okey att ha semester juni :) Jag har passat på att måla färdigt gaveln på stugan och planterat ut mina sommarblommor. Nu blir det lunch och sen tänker jag gräva lite i potatislandet.
Gammalt jobb, ny lön.

Jodå, jag stannar kvar ännu ett år på avdelningen, dock med en rejäl ökning av lönen, härligt =)
 Älskade mor och far.

Medan jag och Adam varit i Stockholm och roat oss har mamma och pappa varit hemma hos oss och fixat. När vi kom hem igår kväll såg vi att gaveln på stugan var färdig, potatislandet var fräst och vi hade en stor hög matjord på gården :) Tack älskade föräldrar! <3
Stockholm.

Vi har haft en rolig helg i huvudstaden, men nu är det skönt att vara hemma igen. Vi åkte ner fredag morgon och landade strax efter nio. Hela fredagen gick åt till shopping och mat, mat har alla dagar bestått av, mat i mängder. Lördag var vi en sväng på grönan och söndag var det förstås Elitloppet.
 
Tyvärr blev det bara några få bilder under helgen..
 
 
Brorsan i väntan på trerättersmiddag på fredagen.
 
 
Jag efter att ha vunnit (och spöat killarna) på skyttebanan!
 
 
För oss tjejer gick det inte så bra i femkampen, men desto bättre när vi spelade :)Borta bra men hemma bäst.

Äntligen Pite mark under fötterna. God natt!
På grönan har vi det bra.
Mot huvudstaden.

Då var vi på väg, snart säger vi hej till Stockholm.
 
 
 Fest i Jävre.

Har nu precis kommit hem från den årliga personalfesten, som vanligt supertrevligt.
 
 
Härligt med bra uppslutning
 
 
God mat serverad på träplanka
 
 
Så till underhållningen. Vi hade den stora äran att få höra dansbandet Zolveigz med Rosa live, de spelade sin megahit Hyllningssång till PAVA
 
 
Helt fantastisk bra var de!!
 
 
Efter dansen kom Vagina Ferno (sexolog), Ove Sterin (professor) och Östen Riol (gynekolog) och hyllade alla som fyllt år.
 
Maria stängde stället genom att dansa gangnam style för oss.
 
 Minisemester.

Nu har jag stämplat ut och tagit minisemester. Jag ska hem och duscha och måla naglarna (!) för ikväll är det personalfest och imorgon åker vi till huvudstaden :)
Lycka.

Lycka är att ha ett arbete som man trivs med, lycka är att ha en underbar sambo som man älskar. Lycka är att ha en fantastisk tomt (även om huset är lite ruckligt;) Lycka är när det känns som att livet ler mot en.

 
Kvällstid.

Jag och Adam tog en tur med cyklarna i kvälls solen efter lite målning på stugan. Vi cyklade runt i nästan en timma och kollade på hus och kvarteren här runt omkring. Vi passade också på att stanna till på macken och köpa årets första mjukglass, gott!
Prepare.

Jag håller som bäst på att packa väskan inför Stockholm till helgen. Jag älskar att vara i god tid, dessutom jobbar jag kväll onsdag och vi har personalfest torsdag och sen är det fredag och då åker vi. Om jag känner mig och Adam rätt så kommer det vara stugbygge måndag och tisdag kväll och då är det bäst att redan vara packad och klar.
 
Oordning kontra ordning
 Framstegen.

Jodå det går framåt med stugan. Vi ligger lite efter med fönsterna eftersom de först ska skrapas bort allt gammalt kitt, sedan slipas, grundas och färdigstrykas två gånger innan rutorna kan sättas tillbaka och silikoneras fast. Jag har bara påbörjat ett av vindsfönsterna och inte hunnit längre än till grundmålningen. Nåja sakta men säkert. Killarna har jobbat bra i helgen, nu är ena kortsidan nästan klar också, nya vindskivor och vindskiveplåten är på plats. Halva andra gaveln är också färdig, sen väntar det roligaste - framsidan!
 
 
Vindsfönstret innan förvandlingen.
 
 
 
 
Baksidan så gott som klar, bara fönstret som saknas.Sommarmorgon.

Visst är det väl ändå härligt när man kan fara till jobbet i klänning och sandaler på morgonen.
Välkommen hem.

Det var ett glatt gäng som hälsade mig välkommen hem efter jobbet ikväll. En liten halvimproviserad byggfest efter en hel dags spikande. Självklart kunde jag ju inte gå och lägga mig direkt, jag var ju tvungen att delta i festligheterna ett tag. Nu har alla dragit vidare och jag har lagt mig i sängen så att jag får några timmars sömn innan jobb imorgon.
Vårfest.

Idag är det sommar, så himla skönt. När jag steg upp vid åtta på morgonen var det redan tjugo grader varmt så jag slängde bara på mig shorts och linne innan jag gick ut. Så klart håller vi på med bagarstugan även idag och vi har fått hjälp av ett gäng händiga killar, Fredrik, Jens och brorsan är tillsammans med Adam och spikar. Jag var ju tyvärr tvungen att åka till jobbet vid två, men jag har ju haft fyra lediga dagar den här veckan så jag klagar inte.
Grillat är godast.

Idag grillar vi, äntligen! Mamma och pappa är också här så vi bygger ju så klart på stugan samtidigt. Jag och mamma håller på att måla sista varvet på baksidan sen är den så gott som klar :)
Det går framåt.

Jag har varit på jobbet hela dagen och Adam, Peter, pappa och mamma (+ Maria och Simon) har varit hos oss och jobbat. Nästan hela baksidan är färdig och vi har påbörjat ena gaveln. Ni ska få en liten smygititt tänkte jag =)
 Ingen rast och ingen ro.

Jag har varit hos mamma och pappa och målat hela förmiddagen medan Adam och pappa har varit hemma hos oss och börjat regla. Nu har jag precis varit hem och duschat så nu bär det iväg till nästa jobb (det inkomstbringande). Imorgon fortsätter vi på samma sätt :)
Regn och rusk.

Inget vidare bygg väder idag men vi har ändå varit på byggmarknaden och handlat färg, och till Kalamark och köpt allt virke. Helt otroligt har vi bara använt en tredjedel av budgeten och nu har vi bara plåtarbetet kvar att köpa :) Som tur är har mamma och pappa ett stort uthus som vi fått vara inne i och måla och ett stort garage där vi kan lägga bräder på tork. Men nu har vi tagit kväll och precis slagit på en film, mys!
Nu kör vi igång.

Idag har vi varit och hämtat ställning och fredag ska vi köpa virke.
Utbildning.

Återigen utbildning, denna gång trycksår i Sunderbyn.
What a beautiful day.

Strålande sol med några enstaka moln på himmelen. Jag har suttit med ryggen mot vinden och läst en bok och skaffat mig en rejäl bränna. Underbart slut på ledigheten, imorgon åker vi till Piteå igen.
Nytt jobb?

Lite på måfå kastade jag in en ansökan som hemsjukvårdssköterska på ett bemanningsföretag i Piteå. Nu har de ringt och erbjudit mig jobbet.. Vad ska jag göra?
Redo.

Bara dryga åtta timmar till jag stämplar ut och kör till Laisan:) Jag är redo!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!