Morgonstund har guld i mun.
Helg fylld med arbete.

Började helgen igår med att fixa till hängrännor, tak och fönsterbleck på huset.Tur vi har fina männskor som hjälper oss. Brorsan som kör JCB och pappa och Adam fixar vindskivorna.Jag satte upp fönsterblecken medans karlarna var på höjden och arbetade ;)Långt till marken.


Idag åkte vi till släktens skogsskifte och fällde lite träd.På väg upp till skiftet.Fullt utrustad med overall, huggkrok, yxa och motorsåg.Fikapaus.


Jag lyckades ju till och med kapa mig med benet med motorsågen, inte så lyckat kanske..(Har inte vågat berätta för mamma vad jag gjort eftersom hon inte tycker att jag ska använda motorsågen eftersom jag kan göra illa mig, kanske hon har rätt ändå?)
Jag lever.

Det har varit väldigt mycket den senaste veckan vilket gjort att jag inte orkat uppdatera bloggen något. Men nu är jag upp över ytan och hämtar lite luft för att strax dyka ner igen.

- Tenta nästa fredag i världens tråkigaste kurs! Men belöningen kommer direkt efter då vi får nycklarna till huset samma dag =)
- Upggifter i skolan som måste genomföras.
- Passa älskde Simon till veckan.
- Fixa taket på huset i helgen.
- Planera och köpa in grejerna som behövs till taket.
- Ringa och ordna försäkringar, möten mm.
- TENTAPLUGGA.
- Packa
- Träna.


Som ni ser är det inte bara en dans på rosor ;)Packning pågår här hemma.. On the road.

Sitter i bilen på väg till Laisvall. Ska bli grymt kul att träffa svärisarna igen, ett tag sedan nu. Självklart ska vi surra hus och inredning, målning och tapetsering.
Planering pågår.

Adam hämtade mig med firmabilen så åkte vi till BeijerBygg för att kolla på tapeter och färg. Grymt trevlig och kunnig personal och inte helt fel är ju att vi får en gode kick ass rabbatt på det vi handlar. Det gillas skarpt!
Åh nej, inte igen!

Upptäckte att bilen fått punka igen. Men denna gång fick jag byta alldesles själv (tack och lov hade Tord lärt mig hur man skulle göra sist). Stod mitt på parkeringen på Konsum och inte en enda kom och erbjöd sig att hjälpa mig (kan jag ha sett så säker ut eller har människor helt enkelt slutat hjälpa sina medmänniskor?). Hur som helst vart jag jäkligt förbannad (inte just på den uteblivna hjälpen utan på punkan i sig) så för att straffa världen sket jag i att fara och träna! Moget, jag vet.
Då var husmor igång igen.

Har kokat sylt idag. Tre sorter och alla bär är odlade i Norrbotten.


Blåbärssylt med blåbär från Laisvall.

Jordgubbssylt med jordgubbar från Boden. 

Lingonsylt med lingon från Piteå.


Tomten.

Tänkte jag skulle visa er lite bilder på tomten eftersom de tidigare varit lite bristfälliga.


Taget från vägen.Lite närmare.
Framsidan.
Från tomthörnet.
Vinnare.

Jag råkade visst vara med i en tävlig på facebook (genom att "gilla" en sak på min frisörs facebook-sida). Så ringer siss och säger att hon sett på fejjan att jag vunnit! Jag som aldrig vinner något =)


Inte illa va! Love the music.

Lars Winnerbäck står på full volym när jag håller på att göra mig iordning för dagen. Maria och Simon kommer på Pite-besök och både jag och mamma är lediga, vilket så klart innebär en tjejdag! Underbart=)
Jaha, då var man husägare då.

Och det känns underbart! Var och skrev på kontraktet nu på eftermiddagen och vi får tillträde den 1 november, så det känns inte allt för långt bort =)
Välkomna in.Nu kliar det i fingrarna. Vill bara sätta igång och fixa till. Vi kommer dock inte göra några omfattande renoveringar eftersom vi planerar att bygga helt nytt om ett par år eller så. Men lite nya tapeter och lite målarfärg ska vi minsann unna oss =)
Off to school.

Nu sticker jag till skolan.PS. Nu är det inte länge kvar - kontraktskrivning i eftermiddag.
En perfekt höstdag.
Hade en perfekt dag tillsammans med Simon igår. Så nu kommer lite fler bilder.
Gladskit.
På promenad i det underbara vädret.

Skönt att ligga i vagnen och sova. Ju mer det skakar och guppar desto bättre =)
Mys med moster i soffan.
Puss på dej sötunge!


Lillskit. Till och med kläderna är för stora ;)
På promenad.

Är på skogspromenad med lillSimon nu:)

PS. Var beredda på att många av dagens inlägg kommer att handla om mitt favourit syskonbarn.
Simon Bodin Erixon.

Sitter just nu med denna finingen i famnen.

Jag ska agera barnvakt en stund medan Maria tar en sväng ut i stallet.
Mot Boden.

Nu styr jag kosan mot Boden och dessa snyggingar.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!