Lyx helg i Umeå.

Vi har haft en såå bra helg nere i Umeå.När vi kom fram till Mimmi välkomnades vi med skumpa och god mat. 

Vi började kvällen på Rex och drog sedan vidare till O'learys. Fredagkvällen avslutades med efterfest i Teg. 

Lördag förmiddag startade med brakfrukost hemma hos Mimmi.


Riktigt hotellstyle. Efter att vi var mätta och belåtna åkte vi in till stan och kikade i affärerna. Till middag köpte vi med oss indiskt. Jag har i ärlighetens namn aldrig testat indisk mat tidigare så det var ju kul. Vi var dessutom så smarta att vi köpte fem olika rätter som vi delade på, vilket innebar att alla fick ju testa massa olika mat. 


Indiskt är definitivt något jag ska äta igen!
 
Lördag kvällen blev en repris av gårdagen och vi startade på Rex.


Jag med nya kläder och ny frisyr. I like it!

Söndag morgon var vi ganska slitna efter helgen så vi åkte till café Göteborg där vi åt frukost/lunch och efterrätt. Ett perfekt avslut på en härlig helg!


Repris.

Nu kör vi en repris av gårdagen, men med nya kläder och ny frisyr. 

Jag är inte riktigt lik mig, men jag gillar det! :)Barrunda.

Det blev en ordentlig bar runda ikväll, med tillhörande efterfest. Så nu är vi ruggit trötta!

När vi kom fram till Mimmi höll hon på att fixa middagen, supergod pressad potatis och lax med västerbottensost, mums! Sen blev det en hel del surrande innan vi drog vidare ut på stan. Vilken helkväll, och det bästa är att helgen har bara börjat :)Mot björkarnas stad.

Nu bär det iväg till jobbet för att träffa tjejerna. Vi bilar ner till Umeå ikväll och stannar hos Mimmi till söndag. Vilken energiboost att bara vara tillsammans en hel helg, god mat, vin och massa skratt och surr!

En injektion med barnakärlek.

Har hälsat på Simon hos mormor och morfar några timmar före jobbet. Han är verkligen den som får mig att klara denna väntan på ett eget barn. All min kärlek som jg har för mina ofödda ger jag till honom.

För att inte tala om det man får tillbaka. När han tar ens hand eller ben och vill att man ska komma och lägga pussel, läsa en bok, mysa, bygga torn. Hjärtat bara svämmar över med kärlek för denna lilla underbara människa! Härliga tisdag.


Ny frisyr och hummer till middag, deb här dagen kan inte bli mycket bättre. Eller jo, Skellefteå spelar ju ikväll så en vinst vore ju toppen =)


Sorg.

Idag fick jag höra av en patient att jag alltid är så glad och trevlig. Det är ju alltid kul att höra men jag började genast tänka på den här dikten,

Mina ögon kan glittra
Mina läppar kan le
Men sorgen i mitt hjärta
kan ingen se


Töntigt jag vet, men det är faktiskt så.Slaget.

Nu är den här igen, mensen. Varje gång likadant. PMS symtom eller skengraviditet? Illamående, ömma bröst, kissar ofta, svullen mage, hunger,  lätt till gråt, symtomen är många. 

Mensverken är en ständig påminnelse om att det inte gick den här gången heller. När ska det bli vår tur?En eftermiddags kick.

Jag har gått och blivit en Buzzador. Det innebär att man får testa lite olika saker, energidrycker, tandkräm, tvättmedel, barnmat osv. Jag får även testpacket som jg kan dela med mod och låta andra testa.

Igår fick jag hem "engergidryck" som jag kallar dom. Ett pulver som ska lösas upp i vatten, innehållande olika vitaminer och koffein. Jag var lite tveksam till om det fungerar (och hur "nyttigt" det är att stoppa i sig massa kemikalier) men jag var ju tvungen att prova. 

Jag var verkligen dödstrött när jag åkte från jobbet igår så det var ju en Perlefelt dag att testa. På förpackningen står det att man helst ska ta det efter lunch för att undvika eftermiddagströttheten. Klockan var nästan fem när jag stjälpte i mig mitt glas ReCharge (blodapelsin) och jag märkte ingen direkt skillnad förän två timmar senare. Vid tio när jag tänkte gå i säng var jag pigg som en lärka, jag som aldrig brukar ha problem att gå och lägga mig!


Nästa gång ska jag göra som det står och ta ett glad efter lunch :)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!