Framtidsplaner.

Ligger i sängen och skissar på vårt framtida hus, inte alldeles lätt måste jag säga.. Vi har lyckats komma fram till vart på tomten det ska stå, vart kök och vardagsrum ska vara, hur badrummet ska se ut och vart garaget ska stå. Nu är det bara att få ner det på papper i en lagom skala och utan en massa "dead space". Jag är inne på mitt sjunde hus för ikväll och det sista blev jag ganska nöjd med:) Nu måste jag däremot krypa ner under täcket för det vankas jobb imorgon (kan ju vara bra att tjäna en slant om man ska bygga ett hus).
Julafton.

Sitter på jobbet och funderar på hur mysigt det skulle vara att få vara hemma med sin familj och fira jul, men någon måste ju vara här också. Dessutom har de underbara gått med på att fira jul imorgon så det blir säkert en bra dag. Men nu en natt macka...Projektet.

Jag har ett litet projekt pågång i källaren. Tänkte att ni skulle få en lite smygtitt..Jag vet att det är en jättedålig bild eftersom projektet är kapat i mitten, men det är den enda bild jag har från innan jag började med arbetet. 
Simon.

Har just denna finingen på besök:)
Kalas.

Igår hade vi kalas för Adam som fyller år på måndag. Hela kvällen bestod av mat, spel, fika och glögg. Mysigt!Vad är det alla tittar på?

Kan det vara Simon =)Jag måste bara få rekomendera ett superroligt spel som jag köpt; Ryktet går.Det är ungefär som viskningsleken men man ritar istället för viskar ;) Det kan verkligen bli skittokit, typ när fröken Sverige slutar som alkoholist och en kängru förvandlas till en keyboard.
Nytt försök.

Drömmarna igår blev helt misslyckade så jag gör ett nytt försök idag.
Drömbak.

Imorgon tänker jag bjuda finaste Ida på lite fika:)
WOOP WOOP.

Fixade ett G på ortopeditentan. Helt oväntat, men helt perfekt. Nu återstår bara njurtentan den 19:e.
Ängeln.

Adams chef förbarmade sig över oss idag och kom förbi med traktorn och skottade bort den decimeter tjocka tunga snön som föll igår. Tack Peder!
Sportnörden.

Igår blev det ingenting gjort, spenderade i princip hela dagen i tv soffan:) Orkade inte ens laga mat. Som den sportnörd jag är är jag överlycklig nu när det är både världscupen i skidor (både längd och skytte) och handbolls VM:) Dessutom är det UK championchip i snooker som är min nya favouritsport!

Frihet.

Min bil har varit på verkstaden a la Bodin och bytt bränslepump. Men nu är pärlan tillbaka och jag tog med henne på en åktur i går. Helt underbart att vara med bil igen.Hon var till och med nytvättad när hon kom hem. Har man världens bästa pappa eller!? =)
Helt otroligt.

Tänk att vi går på ett tekniskt universitet där tekniken är urusel. Känner mig lite bitter just nu så jag skiter i kursintrot och sätter på tv istället.Pust.

Äntligen hemma efter en tur och retur promenad till mamma och pappa, 1h och 40 min senare ;) Nu ska jag sätta mej och njuta av äpplen på bästa sätt (skalade i klyftor) och handbolls VM, kvällen kan ju inte sluta bättre.
Äntligen vinter.

Vaknade upp till detta imorse.Nu håller jag tummarna för att det ska få stanna kvar.
En dag av varje.

Igår var det tvättardag och idag blev det bullbakardag.
Tvättardagen.

Har man för mycket kläder när man egentligen inte behöver tvätta men tvättstugan ser ut så här.
 
Ännu ett inlägg om Simon.

Världens finaste har somnat i mina armar:)
 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!