Kvalitetstid.

Brorsan kommer och hämtar mej från bussen idag så ska vi umgås :)




Off to school.

Idag är det kallt.




Det går utför.

Idag var jag och Carro på Vallsberget (i fyra timmar!) och åkte slalom/snowboard. Shit jag hade verkligen glömt hur kul det är! Strålande sol, tre minus och fikaväska. Underbart!






Sköna, sköna helg.

Ledig från skolan, Adam är hemma, vädret är underbart och jag är ute och åker skidor!




Done.

Nu har jag och Ida färdigställt rapporten till seminariumet så nu väntar vi på feedback från vår handledare. Så nu blir det långledigt tillsammans med Adam =) Mys!




Piteå får besök.

Idag får jag besök av denna fina tjej!

image description

Vi ska "knyta ihop säcken" inför rapportseminariumet till veckan. Kanske det till och med blir långhelg i helgen?! ;)




Vindbyar.

Antar att ni ser vilken kind jag hade mot vinden när jag promenerade hem idag ;)




Never enough.

Aldrig nöjd, aldrig nog.




High speed.

Denna måndag har gått i rasande fart. Som vanligt hela dagen i skolan nötande på c-uppsatsen, liksom resten av veckan.. Promenad hem, fil i soffan framför tv och nu sängen. God natt!




Utvärdering.

Hur gick det nu i vekan med mina målsättningar då?

Måndag: Promenad 60 min, Body Pump 60 min
Tisdag: Promenad 60 min, löpning 7km
Onsdag: Promenad 60 min
Torsdag: Promenad 50 min, Body Pump 60 min
Fredag: Promenad 50 min
Lördag: Promenad 50 min
Söndag: Promenad 50 min, Body Pump 60 min

Jodå, jag är rätt så nöjd, det blev inte 60 min promenad varje dag, men det blev i alla fall promenad varje dag och längdåkningen byttes ut mot löpning. Eftersom jag jobbade två 10 timmars "halvnatt" så förstördes planeringen lite. Nytt försök nu i veckan =)

image description

Mitt lilla "hemmagym" i rosa rummet. Jag har ju inget träningskort längre, så jag kör body pump på övervåningen istället och det funkar superbra!




Bodins verkstad.

Tog bilen till mamma och pappa och promenerade sedan hem i stormen ;) Pärlan är liiite trasig, läckande tank, avgassystem, otillräcklig bromsverkan på handbromsen och slitna bromsbackar fram, hon gick inte genom besiktningen om jag säger så.. Men nu är hon på renovering.

image description

Upphängd i luften (notera att baksätet ligger på taket)




Bra start.

Kan man starta söndags morgonen efter en jobbar helg på bättre sätt än med en smoothie? Kan inte bli godare än med hallon, blåbär, kvarg och fil.




Klick klick.

Blev inspirerad av det fina vädret igår och beställde hem lite sommarkläder, känns inte risktigt som en lika bra idé idag eftersom sommaren känns riktigt låååångt bort nu..






Arbetar.

Är på jobbet och kämpar på, nä men faktiskt så har vi det ganska lugnt och skönt här (peppar peppar..). Jobbar halvnatt så jag slutar klockan två inatt så det blir mycket pengar för en stackars student =)




Vår.

Hur härligt väder är det inte idag då?! Jag och Ida bestämde oss för att vara lediga idag så jag är på väg till mamma och pappa för att hämta min bil som är på reparation. Ska nämligen jobba halvnatt inatt på sjukan.




One to go.

Har precis klarat av mitt andra body pump pass för veckan. Ser ut som att målen kommer att uppnås om inget går snett nu i helgen =)



Vad gör man inte...

När jag planerar att promenera hem från busstationen brukar jag ha med mig underställ, täckisar och löpskorna i ryggsäcken, så även denna dag, förutom just understället. Jag gillar inte att promenera i jeans (och speciellt inte om jag ska gå i en hel timma) och dagen till ära hade jag världens styvaste jeans på mig.. Nöden har ingen lag, så jag hoppade av bussen två hållplatser före busstationen och traskade förbi både Willys och ÖB (ingen av dem har den föra wook-kryddan jag pratade om idag förresten) och köpte ett par mjukisbyxor =) Dom kostade bara 99:- så vad gör man inte för att få promenera hem? Nu ska jag dock på studs gå och packa ner understället för imorgon.




Nöjd.

Gårdagens löprunda blev ändå 7 km, trots trötta ben, inte illa! =) På förmiddagen igår tog jag min 60 min promenad, så nu är jag på gång. Har med andra ord "bara" kvar två body pump pass och fem promenader innan jag är i mål! Ska dessutom promenera hem från busstationen idag och sen tänkte jag klara av ännu ett pump-pass i kväll :)




Dags för en träningsrunda.

Nu sticker jag ut på en löprunda. Har inte så pigga ben, så vi får väl se hur långt jag orkar;)




Målsättningar.

Har tagit upp träningen på allvar nu igen. Körde bodypump i söndags med resultatet att jag knappt kunde gå idag.. Har i alla fall satt upp hårda mål för i veckan: en 60 min promenad varje dag, 3 bodypump-pass och minst ett pass på längdskidorna. Känns som ett ganska tufft schema, men jag kommer vara grymt nöjd på mej själv om jag fixar det =)




Kalas i Boden.

Maria fyller 25 på onsdag så vi passar på att fira henne idag. Dock är kvällens huvudperson någon helt annan;)




Uppfräschat.

Här kommer bilderna på det nya kaklet som jag lovat.



Det gamla brun-gul-blommiga kaklet (medan vi håller på att byta spis).



Arbete pågår!




Färdigt.





Visst blev det snyggt!?




Frukostvanor.

Skrattade gott när jag och Adam åt frukost imorse. Jag åt nytti-bröd med keso och drack vatten, Adam åt en semla med cola till=)




Vackert.

Promenerar hemmåt i ett underbart vackert och härligt väder. Nu är det helg!




Ut med det gamla och in med det nya.

Jag hade bestämt mig för att promenera hem från busstationen idag, vilket innebar att jag var hemma halv sju. När jag kom hem möttes jag av en glad överraskning - Adam stod och satte kakel ovanför diskbänken! Tur att man har en händig karl:) Imorgon ska det fogas, så ni kommer att få bättre bilder på det färdiga resultatet då.




Dag 30.

Någon jag aldrig kommer att släppa taget om.



Adde så klart!




Dag 29.

Nyaste bilden på mej.

image description

På promenad hemåt.




Pizzakväll.

Vårdförbundet bjöd på pizza och information idag, ingenting nytt i informationsväg men gott med mat i alla fall:)




Dag 28.

En tokig bild.



I Laisvall, snö upp till armhålorna =)




Lång dag.

Klev upp fem imorse (som vanligt), åkte till skolan och kämpade på med x-jobbet tillsammans med min vapendragare Ida. Efter en hel dag framför datorn, textenheter på engelska bara sprutade ur öronen, kom pappa och Adam och hämtade mig på skolan. Vi åkte till storheden för att köpa en snöslunga (så vi ska slippa skotta vår dryga 100m infart för hand mer). Sagt och gjort, en snöslunga, lite hantlar och en massa andra grejer. Nu sitter jag hemma hos mappa och väntar på att Adde och pappa ska skruva ihop slungan så vi kan åka hem och sova:)

 




Dag 27.

En bild jag alltid skrattar åt.

image description

Värsta spjuvern (med öronen rätt ut).




Dag 26.

Någon/några jag alltid har roligt med.





Mina älskade klasskamrater. Vi har alltid kul när vi sitter och surrar, dra massa skämt som ingen annan skulle tycka är roliga ;) Kommer att sakna er flickor!!!!




Kallt.

Som alla vet är det ju superkallt ute, och vi måste handla:( Vi vill dessutom inte starta bilarna i kylan så det får bli en promenad till ICA. Tur att det i alla fall ser ut att vara fint väder, då kanske man kan lura kroppen lite;)




Dag 25.

Någon som alltid gör dej glad.

image description

Haha, det är ju skruttungen Simon. Man kan ju inte annat än vara glad när man är med honom.




Dag 24.

En bild som gör mig glad.



Huset. Kan fortfarade inte riktigt fatta att jag och Adam äger ett hus! :)




Dag 23.

En bild från i sommras.


Underbara härliga sommar.



Pang.

Adam har köpt sig ett gevär med ljuddämpare, det ser ganska bad ass ut. Min ni kan vara lugna, det är bara ett luftgevär;)




Dag 22.

En bild på en tid jag saknar.

image description



Den tid i mitt liv som jag saknar som mest är den tid jag spelade fotboll- längtan tillbaka till fotbollsplanen kan ibland nästa vara övermäktig..




Lunchpaus.

Kör Idas specialare till lunch, kyckling med röd curry och kokosmjölk. Namnam!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!