Västra stå.

Tyvärr förlorade Skellefteå i förlängningen mot Linköping med 2-3. Att stå på västra stå med klacken var en upplevelse, jag förstår att de är elitseriens bästa klack! Kul, men nästa gång väljer jag nog ändå sittplats, betydligt skönare och bättre sikt :)
SM semi.

Nu har vi tagit påsklov jag och Adam. Jag är faktiskt ledig fram till tisdag kväll! Just nu är vi på väg till Skellefteå och första semifinalmatchen i SM slutspelet, efter matchen kör vi vidare till Laisvall:)
Jobbar på.

Jojo, det duggar ju inte direkt tätt mellan inläggen här inte.. Nåja, idag gjorde jag som vanligt efter jobbet - stannade kvar och tränade. Löpning idag, 11,7 km på 1h, dessutom pers på milen 51.30, 3sek snabbare än sist ;) På torsdag tar vi paus från jobb och kurs och åker till Laisvall. Kan vi hoppas på bra väder under påsken månne?
Lillpitehockey.

Ikväll efter jobb och träning åkte jag och Adam till Lillpite för att se hockey hemma hos Adams arbetskamrat Jesse. Bra stämning bliv det då Skellefteå spöade Brynäs med 0-4 och därmed gick vidare till semifinal:)
Bra dag.

Jag jobbade halvnatt inatt, vilket betyder att jag slutade klockan två. Eftersom jag skulle skjutsa Carro till stan på morgonen ställde jag väckarklockan tidigt. När jag ändå var i stan passade jag på att träna, och vilken träning sedan, slog pers på milen - 51.54! Redan kvart i elva var jag hemma igen och lagade bananpannkakor till lunch, gott! Adam slutar tidigt idag så när han kommer hem om en stund ska vi åka en sväng på stan och sedan är det paltmiddag hos mamma och pappa.
En kväll med vänner.

Igår åkte vi upp till Laisvall igen. Marknad i helgen och som vanligt svinkallt, -27. Kvällen spenderades med fina vänner i Arjeplog och på något vis hamnade vi ute på puben :)
Ännu bättre.

Om möjligt blev dagen ännu bättre när jag kom hem och hittade ett fint kuvert i brevlådan. Jag visste ju att jag skulle få en, men jag blev ändå så himla glad när öppnade kuvertet och såg den fina inbjudan, så tack Sandra (och Alexander). Hoppas verkligen att vi kan gå allihopa och fira tillsammans, det skulle verkligen vara underbart kul!
Woho.

Jag hade flera missade samtal när jag slutade jobbet idag, ett av dem var från kursansvariga från den palliativa kusen som jag skulle gå. Jag var ju fjärde reserv vid antagningen (först till kvarn) och hade helt räknat med att det var kört för min del. Men nu ringde hon för att meddela att jag kommit med om jag fortfarande var intresserad, självklart är jag ju det! Så på måndag drar det igång, Palliativ omvårdnad 4,5p, härligt!
Nya färska kunskaper.

Äntligen hemma efter en intressant heldag i Luleå. På torsdag har vi arbetsplatsträff så då ska jag passa på att informera mina kollegor om vad vi pratat om idag och vilka förbättringar vi måste göra på avdelningen för att det ska bli ännu bättre :)
Miljökonferens.

Jag är på konferens på landstingshuset i Luleå idag. Det känns precis som att vara tillbaka i skolan, ganska kul faktiskt! :)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!