På återseende.

Ny styr vi bilen mot Piteå, som vanligt har helgen gått alldeles för fort. Men hemma är det bara en tredagars vecka som väntar innan vi åker upp igen. Det har varit kanonväder hela helgen så förhoppningsvis har mitt tomatröda ansikte hunnit hämta sig till på onsdag :)
Dagens utmaning.

Hade lite spring i benen när vi kom hem så jag bestämde mig för att utmana mig själv. Jag skulle springa upp för Loholmsberget (som är drygt 1km). Om jag ska vara ärlig var jag inställd på att misslyckas, men givetvis var jag redo att ge allt för att orka. På lätta ben sprang jag ända upp på toppen, så lätta ben att jag bestämde mig att fortsätta lika långt nerför innan jag vände tillbaka igen. Med andra ord blev det 1,25km upp, 1,25km ner, 1,25 upp, 1,25 ner och sedan hem. Nöjd tjej ska nu njuta av lördagen i tv soffan.
Heldag på fjället.

Vi har alldeles nyss kommit hem från fjället. En heldag med både lunch och middag över öppen eld:) Vi har varit på en sjö sex mil från Laisvall som verkligen levererat, fina fiskar och strålande sol!
Varför sova länge när man kan stiga upp.

Godmorgon. Vi har redan ätit frukost och packat skotrarna. Nu far vi mot solen och fiskevattnet:)
Till fjälls.
Gilla jobbet.

Jag älskar verkligen mitt jobb, det är stimulerande och utvecklande. Givetvis är det ju även ibland irriterande och man känner sig otillräcklig men jag känner aldrig att det är jobbigt att gå till jobbet. Vilken underbar känsla! De dagar som känns tyngre lättas alltid upp av fina kollegor som hjälper till och som man kan prata med. MeRe/PAVA PÄS här vill jag stanna några år till :)
Framtiden.

Hamnade i husritarträsket igår kväll. Ville flytta några väggar ett par decimeter, men det är mycket att tänka på och alla mått ska stämma..
SM guld!

Igår avgjordes SM finalen i hockey, efter 4-0 i matcher bergade Skellefteå guldet till Västebotten. Vi fick ju tyvärr inte tag i någon biljett till någon av matcherna så vi har hejat hemma i soffan istället =)
 13 april.

Som sagt var vi ju på bröllop i lördags, själva vigseln hölls uppe på fjället Nipsurt på andra sidan Laisan och festen på kvällen var i byn.
 
 
Samling i byn innan avfärd
 
 
På väg upp
Fjället på höger sida är slutmålet
 
Nästan uppe
 
Framme! Utsikten över laisdalen drygt 900m över havet.
 
Brudparet, Magnus och Sandra
 
Givetvis var ju Lilly med på mamma och pappas bröllop
 
d
 
 
Efter vigseln åkte alla hem och bytte om innan festen drog igång
 
 Tundra Xtreme.

Nu ska vi ut och provköra den nya:)
Galonisar och röda stövlar.

Igår åkte jag och brorsan till mamma och pappa och träffade den här finingen. Jag känner ingen som älskar att vara ute lika mycket som Simon :)
Helgen.

Vi åkte upp till Laisvall i helgen eftersom det äntligen var dags för Sandra och Magnus att gifta sig:) Som vanligt skönt att vara där och ta det lugnt, äta och dricka gott och surra :) Med oss hem hade vi skotern som ska bytas in idag mot en nyare.
Föreläsning i dagarna två.

I förra veckan och denna vecka har jag varit på föreläsningar. Peter Strang föreläste förra fredagen om symtomlindring i livets slut och Daniel Brattgård föreläste om möten och etik. Jag älskar verkligen att utbilda mig har jag upptäckt:) dessutom är det ju skönt att komma ifrån jobbet en dag, ha civila kläder och äta god mat:)
Dagen.

Är barnvakt till favouritungen ikväll. Vi har varit på en 5 km promenad och sedan suttit ute och grävt i snön;) Simon älskar att vara med så vi lagade tomatsoppa tillsammans, ja jag skötte tillagningen och Simon satt på bänken och tittade på. Nu ligger grabben och sussar och jag ser hockeymatchen, det ser ut att bli Luleå - Skellefteå i final:) Gäller att vara snabb att skaffa biljetter då!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!