Bourne.

Ikväll firar vi helg genom att gå på bio. Det händer ju inte så ofta nu för tiden ;) Men trevligt ska det bli.Älsklingen.

Nu är han äntligen hemma igen, dock bara för några dagar, men jag ska njuta!Fixar frillan.

Sitter hos Linda och läser skvallerblaskor. Ska klippa och färga håret idag, så skönt!
Bodin.

Var iväg till Luleå med brorsan idag då han skulle tatuera sig. Blev lite sugen själv också. Visst blev det snyggt!
Auntie.

.
 
Just nu är dessa finisar på väg till oss. Simon ska vara hela dagen med mig och Adam i Piteå.
 
 Re-turn.

Nu har vi bokat hotell till Elitloppen 2013.
 
Som jag längtar till sista helgen i maj :)
 Vera.

Hade besök av världens bästa Vera idag, middag, snack och mys i soffan.

 Kvartersfest II.

Vilka underbara grannar vi har här på Innimark=) Vilket engagemang att ordna dessa fester en gång per år, drygt åttio pers hade anmält sig. Två stora party tält, grillar, livemusik, tävlingar, Övremarkens junior mästerskap i tårtbakning ;) Vilken stämning och vilket välkomnande till kvarteret!
Kvartersfest.

Ikväll är det kvartersfest på Innimarks =)
Är nu på väg hem till Piteå igen efter ett par dagar i Boden. Brorsan, jag och Adam har hälsat på, busat med Simon, kört cross och hejat på Maria som kört fyra travlopp. Simon är som resten av karlarna i familjen; ett fan av maskiner =)
Ledighet.

Efterlängtade ledighet, äntligen är du här. Med lockar i håret och sandaler på fötterna lämnar jag nu sjukhuset och tänker inte ägna det en tanke på åtta dagar.
Rome.

Sitter och drömmer mig bort. Planerar för fullt inför en resa till Italien som förhoppningsvis blir av denna gång ;)
 
 
 Tisdagslunch i Jävre.

Belv bjuden på lunch hos en av mina fina arbetskompisar idag. Tyvärr kunde jag bara stanna en kortis eftersom jag började jobba klockan 2. Men gott var det!
 Flower power.

Igår kom kära mamma förbi med en hemodlad ros och jordgubbar. Sicken mamma! =)
Vid stenbron.

Vi stannade vid stenbron strax utanför Gällivare. Underbart vackert!
Hemma.

Nu är vi hemma igen, bara att bänka sig framför det som återstår av OS finalen i handboll. Kiruna är en grymt vacker stad, skulle gärna fara tillbaka någon gång och fjällvandra, det finns mycket fint att se =)
Breakfast.

Sitter och njuter av hotellfrukosten. Igår var vi ner i Kirunagruvan, riktigt intressant :) Men snart bär det av hem igen.
Fikapaus.

Tar en fikapaus vid Polcirkeln.
Dagens ordspråk.

Adam har utvecklat ordspråket: ingen rök utan eld. "lägg inte sur ved på elden så det ryker mer"
Destination Kiruna.

Just nu sitter jag och Adam och väntar på att mamma, pappa och brorsan ska komma och hämta oss, vi åker nämligen till Kiruna idag.
OS final.

Äntligen helg, stämplade ut strax efter tre idag och jag ska inte tillbaka förrän tisdag klockan två:) Har suttit klistrad vid tv och sett herrarnas semifinal i handboll. Vilken nagelbitare det blev, Sverige vann med 27-26, men nu är vi i FINAL! Underbart =)
Måndagslyx.

Vi bjuder svärisarna på grillspett. Namnam!:)
Välkommen hem till oss.

Hoppas att du damsuger av dig självt också. Vi har nämligen ÄNTLIGEN gjort slag i saken och köpt ny damsugare. Roligare utgifter finns det ju ;)
 God morgon måndag.

Måste säga att det känns skönt att möta alla dessa bilar som är på väg till jobben medan jag själv är på väg till sängen. Har faktiskt haft en tung morgon och jag kommer nog att grubbla ett bra tag innan jag lyckas somna. Trots att jag vet att jag handlat rätt så tänker man ju ändå, vad om?
Lyx i ensamhet.

Tyckte att jag var värd god mat på lördagen efter att ha jobbat 1/3 nätter. Lyxade till det rejält med kyckling med mozzarella och lufttorkad skinka, potatis i färska örter och ugnsbakade tomater. Mums!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!