Dörrar

Vi kommer att ha gråa ytterdörrar och garageportar.
 
Det kommer totalt att vara 3 ytterförrar, 1 i entrén och 2 i garaget. Dörren i entrén kommer från Beijers eget märke RAW och heter Design, med tre rutor. Förutom dörren kommer vi ha ett sidoljus på vänsyter sida om dörren för att få mer ljusinsläpp i hallen. Sidoljuset kommer att vara vitt medan dörren är grå, bara för att det inte ska bli allt för mörkt inne i hallen.
 
RAW Design / Swedoor P-1200 (båda ska givetvis vara gråa)
De andra ytterdörrarna (som sitter i garaget) kommer också vara gråa, men dom kommer att vara helt släta. Dom kommer från Swedoor och är nästan dyrare än ytterdörren i entrén. Vi väljer att ha dom släta eftersom det blirganska  smutsigt i graraget och att städa och pustsa rutorna i ytterdörren här väl inte till någon prioriterad uppgift.
 
Garageportarna kommer från Hörmann. De har förstås en hel massa olika modeller, isoleringar, sturkurer osv. Vi har i alla fall valt gråa (som ju är lite dyrare än vita), annars blir det standrad struktur som heter Woodgrain, tjockaste isoleringen (eftersom vi har varmgarage) och standard motorn.
lånad bild
 
Innerdörrarna kommer att vara vanliga vita släta dörrar.
 
RAW Anna
 

Valet stod mellan en slät dörr och en dörr med en spegel, till sist bestämde vi oss för den släta eftersom Adam tycker det är snyggare och den kändes rejälare (+att den är betydligt billigare). 
 
RAW StinaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!