Barnmottagningen

Igår var jag och Lise på barnmottagningen för att kolla upp hennes eksem. Det går i vågor verkligen. Värst är det alltid i ansiktet och ibland blir det nästan helt bra, bara svaga ljust rosa fläckar där eksemen varit och så blossar det helt plötsligt upp igen. Helt oväntat. Jag ser inga samband med någon speciell mat eller något annat som kan skapa en sådan reaktion men för att veta fick vi ändå göra ett allergitest för bl.a. Mjölk, mjöl, ägg, fisk. Allt var negativt.

Lite förkyld Lise med massa eksem i ansiktet.

Vi har ju smort med kortison i över fyra månader nu och ska fortsätta även över sommaren med det. I höst augusti/september ska vi på återbesök och om det inte gått bort tills dess blir vi remitterade till hudkliniken.

Lise fick ju väga sig också när vi kom och det visade sig att hon bara gått upp 25 gram den senaste månaden (inte på samma våg dock). Från 8275 gram till 8300 gram. Alldeles för lite förstås! Trots att hon äter som en häst och aldrig spottar ut eller ratar någon mat. Vi får se vad ettårs kontrollen på BVC säger.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!