Osynkade

Igår hade Lise och Nea helt olika sovtider under hela dagen. Det hör ju inte till vanligheten att dom har olika mat- och sovtider, men igår fick jag känna på det. Såna dagar kan vara ganska besvärliga (för mig) men samtidigt bra. Bra på det sättet att när den andra sover så får den som är vaken ensamtid med mamma (något som i princip aldrig händer annars).

När dom är tillsammans så blir det en helt annan "stress" och konkursens hela tiden - om mej, om leksaker, om uppmärksamhet. När dom får vara själva leker dom mycket lugnare och är inte lika klängiga. Vi ska försöka göra så att vi separerar dom mer, även om det inte är så lätt alltid - med tid och så..

Hur som helst så var vi i Boden och hälsade på igår. Lise somnade i bilen på väg upp. Nea somnade när vi åkte hem från stan, och sedan somnade Lise igen på väg hem.

Vi hittade en liten lekplats mitt på gågatan - som var himla populär



Medan vi var hos Maria och Tord gick vi upp och kollade på en fastighet som dom kanske är intresserade av. Det står ett riktigt gammalt ödehus där.






Vi hade i alla fall en jättehärlig dag hos Maria och Tord (och Simon). Nu hoppas vi bara att allt går som önskat med fastigheten och alla framtidsplaner.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!