Middagen.

Kommer ni ihåg att vi (barnen, respektive och barnbarnet) lagade middag åt mamma och pappa i helgen som fördelsedagspresent.
Nu tänkte jag i alla fall visa vad det blev för gomat.

Vi började kvällen med fördrink när mamma och pappa anlände till Boden.



Jordgubbsvin med frusna geléhallon.

Sedan följde förrätten, Laxsnittar med kapristopp.



Så naturligtvis föjde varmrätten efter det.



Filé mignon black and white med potatisgratäng, bönknyten och ungsbakade tomater. (Tyvärr blev det bara white-sås då tryffelsåsen inte blev så god..)



Till efterrätt blev det mörk och vit chokladmousse med färska bär.



Det är väl inte nödvändigt att tala om att vi alla gick därifrån med sprängfyllda magar! ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!