Springer hem.

Bokstavligt. Men det var trötta ben efter en intensiv träningsvecka.




Min första.

Fick just ett mail om att jag ska ha min första student om ett par veckor. Hur kul är inte det?! Dessutom är det en gammal fotbolls kompis som jag bott granne med och är två år äldre än mig ;) Lite nervöst men det ska nog gå bra, jag är ju som sagt ganska färsk själv så jag hoppas jag kan lära henne något i alla fall =)




Nu är det fredagsmys.

Mysmiddag med älsklingen och sedan en snarrapåse framför TV =)




Mat & Prat.

Nyss hemma från Luleå och mina kära vänner! Så roligt, under denna vecka har jag hunnit träffa alla utom Strallan som är hemma och myser med sin växande mage i Söderhamn. Så mycket som hunnit hända sedan examen i juni, både graviditeter och förlovning, underbart! :)




Tidiga mornar.

Man hinner mycket om man stiger upp tidigt. Jag har hunnit ut på en 45-minuters promenad, äta frukost, plocka lingon, dammsuga huset och göra mig iordning för en dag i Luleå. Åker nämligen dit för att träffa några av mina fina klasskompisar :) Ska bli så kul att träffas igen!




Asus vs HP.

I onsdags kom jag hem efter spinningen med en ny dator. Min kära HP har snart gjort sitt efter drygt fem års tuff tjänstgöring. Har aldrig haft problem med min HP förutom en ganska högt surrande fläkt de senaste åren. Med tanke på det liv den levt (fram och tillbaka till skolan tusen gånger utan skydd, tappad i golvet x antal gånger, spillt både mjölk och cola över tangentbordet) så har den ju hållt över förväntan bra! Nu återstår bara att se om Asus håller samma kvalité =)




At five am.




Long time no see.

Idag har jag kört häst för första gången på mer än ett år. Kanon fint väder och en perfekt häst, kunde inte kännas bättre!




På eftermiddags promenad.




Ettårs kalas.

Igår var det ettårs- och tjugoettårs kalas här i Boden.




Vare ljus.

Visst är väl hösten härlig när man kan tända massa ljus. Har precis krupit upp i soffan och ska mysa till nån bra serie :)




Årets skörd.




Ledig fredag.

Dags att ta tag i dagen. Kommer att bli en underbar helg känner jag! Idag ska jag bara vara hemma och fixa, imorgon bär det av till Luleå för att träffa några av mina sjuksköterske flickor och sedan vidare till Boden för ettårs- och tjugoettårskalas. På söndag ska jag vara barnvakt åt den nyblivna ettåringen =) låter som en härlig helg, inte sant?




Working seven to ten.

Det gick ju bra det där att säga nej oftare.. Idag jobbade jag från kvart i sju på morgon till halv tio på kvällen, det var nån som var sjuk så klart jag ställer upp :/ Fjorton timmar övertid denna månad. Dessutom börjar jag sju imorgon igen. Men jag ser fram emot en tredagars helg :)




Blocket.

Visst är väl ändå blocket en fin uppfinning. Igår på väg hem från Sundsvall blev vi då släpvagnsägare för en "billig" peng tack vare denna fina sida =)




On the road again.

Nu tackar vi för oss och lämnar Timrå för denna gång. Vi styr norrut och planerar ett stopp i Umeå för middag hos Adams kusin =)




The walk.

Igår tog jag en löprunda norrut så idag blev det en morgon promenad söderut för att hinna upptäcka så mycket som möjligt av Timrå. Vi åker ju hem senare idag :(




Birsta.

Då var det dags för shopping :) IKEA och Birsta står på schemat.




Going south.

Spontantripp söderut. Vi åkte till Sundsvall och hälsade på Adams faster och farbror där svärmor firade sin 60-års dag:) Vilken överraskning det blev! Kicki blev så glad att hon började gråta =)




Att vara skillsmässobarn.

Är det så här det känns att vara skillsmässobarn? Att försöka passa in sitt eget liv i alla andras liv.. ;)




Återträff med familjen.

Det är inte lätt att hitta datum och tider som passar all när man ska träffas fyra sjuksköterskor. Men nu ser det ju i alla fall ut som att det blir en träff nästa helg =) Vi kommer dock att sakna de två sörlänningarna Elin och Elin! :( Ska i alla fall bli kul att träffa delar av min "sjuksköterskefamilj", gissar att vi kommer att ha mycket att prata om!




Krasch, bom, bang.

Håller på och torkar fönsterna här hemma, när jag råkade krascha en av rutorna, inte bra :(




Svårt att säga nej.

I förra veckan jobbade jag åtta dagar i rad, var ledig en och fortsatte jobba hela helgen. Måndag var min enda lediga dag, när då chefen ringer tänkte jag "om han ber mig jobba idag så ska jag tacka nej", döm om min förvåning när jag då hör mig själv säga "jo, men nog kan jag komma in och jobba ikväll". Min egen dumhet resultera alltså i ytterligare nio dagar jobb i rad. Man kan också säga att jag bara varit ledig en dag av nitton! Måste bli bättre på att säga nej!! I helgen ska jag bara ta det lugnt och njuta av två dagars ledighet =)




Besvikelse.

Jag gillar inte oklara besked. Jag gillar inte skvaller och spekulationer. Jag gillar inte ovisshet.

Då vet ni!




Ett skepp kommer lastat.

En dag i förra veckan när jag kom hem från jobbet möttes jag av detta.

En stor grushög mitt på infarten. Det var min kära far som fått gruset som blivit över, självklart tänkte han genast på min och Adams guppiga infart som skulle må bra av lite material och vipps hade vi en grusad infart. Eller det är ju fortfarande bara en hög, men när Adam är tillbaka från älgjakten ska vi låna en traktor och fixa till det :)

 




Goodiebag.

Var hos bästa Linda igår och fixade klart håret :) Affärsgatan 7 bjöd mig på en goodiebag som tack för trogen kund eller nått ;) Gilla!




Middag med tanterna.

Just hemkommen från min första surströmming middag med kvinnorna i släkten. Har faktiskt aldrig ätit surströmming förut så jag tyckte det var dags att testa, hör och häpna så tyckte jag faktiskt om det! Det här var alltså början på en ny och mångårig tradition för mig;)




Ta't lugnt.

Tog bussen till jobbet på morgon med en plan på att promenera hem. Har en liten plan på att försöka promenera mer, de nya skorna var ju även ett led i det =) Åt middag på jobbet, gick ner till stan, köpte skorna, tränade en timma på Korpen (landstinget bjuder sina anställda på träning tre dag i veckan på Korpen. Dock fasta pass på fasta tider, men ändå gode schysst!) promenerade sedan de dryga sju kilometerna hem. Kom hem dyngsur och trött, men nu ligger jag nyduschad under täcket med tv dosan och ett fruktfat framför mig, oj glömde jag berätta att jag är ledig imorgon =)




Lurad?

Supination och pronation, brosk på hälarna och spricka i foten. Det är inte lätt (eller billigt) att hitta löpskor som passar! Hur kan man trampa på ytterfoten med den ena foten och fara inåt med den andra? Only me:( Har i alla fall gjort ett försök att hitta ett par skor idag. Testat massa olika och alla bedömdes genom inspelning av fötterna när jag springer. Givetvis var ju de dyraste dom bästa, så efter att ha lagt ner en mindre förmögenhet (tur att man inte är student längre) så hoppas jag dom håller längre än de förra:)




Till mor och far.

Är på kvällspromenad, tänkte pallra mig de dryga fem kilometrarna hem till mamma och pappa för att surra lite:)




Vilket erbjudande.

Fick världens roligaste/oväntade röstmeddelande på telefonen idag. Självklart ringde jag upp, det var en gamal gymnasielärare till mig som undrade om jag var färdig sjuksköterska. Dom ville nämligen att jag skulle komma och vikariera på Strömbackaskolan (som är min gamla gymnasieskola) i omvårdnad. Tydligen har de panik eftersom två lärare är sjukskrivna. De hade diskuterat i lärarrummet om det fanns någon gammal elev eller nått som skulle kunna jobba och tydligen kom mitt namn upp för någon visste att jag pluggat till sköterska. Hur som helst så var jag tvungen att tacka nej eftersom jag redan har ett heltidsjobb, men det hade varit grymt kul. Jag har ju en dröm om att i framtiden bli lärare, när, hur och var återstår att se. Men oj vad jag önskar att hade kunnat nappa på erbjudandet! =) Hur skulle jag vara som lärare då? Antagligen så här ;)



5/8

Har precis avslutat arbetsdag fem av åtta, så nu lägger jag mig i sängen för några timmars sömn innan jag ska tillbaka till sjukhuset. Filmen igår var riktigt bra tyckte jag, men inte grabbarna. För lite action tydligen, men jag tyckte att det räckte som det var dessutom var karln ju fin att titta på! =)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!