Sista dagen.

Vi har nu nått sista dagen på PDOL. Nyss uppstigna, bara att dra på sig rena kläder och cykla in på området.Fredag-kväll.

Efter en snabbdusch hemma (och då menar jag snabb, dusch, hår och smink på en timma!) drog vi åter in till stan, denna gång till Tommy på förfest..


Fredag-dag.

Vi satt på Kittel ungefär hela dagen, roade oss kungligt i fem timmar innan vi åt middag och for hem och duscha.


Återträff.

Nu drar vi in till stan igen för att äta lite streetfood-frukost och gästa Kittel.
PDOL Torsdag.

Igår var första "riktiga" kvällen på Piteå Dansar och Ler. Efter middagen hos mamma och pappa cyklade jag och Adam in till Micke De, där förfesten hölls. 

Inte illa utsikt från balkongen, 

 Hela staden kokar av gläde, dans och musik (samt alkohol..)Inne på Kittelfjäll med Bea, Fredrik och Micke.Ovanligt mycket folk en torsdagskväll, kan det bero på det fina vädret??

Vi är på väg hem och solen på väg ner..
Det växer så det knakar.

Mina fina balkongblommor har hunnit slå ut nu. Det ser så himla fint ut där nu:
Ökar snabbt statistiken.

Idag vaknade jag vid 8 trots att jag och Carro suttit och sett Harry Potter till klockan ett går..
Hur som helst så var vädret underbart så vi bestämde oss för att cykla till stranden. Sagt och gjort jag packade lite matsäck så gav vi oss iväg.Hur mysigt som helst, varmt i vattnet och lagom mycket folk!

Nu är vi dock hemma igen och jag ska göra mig iordning för kvällen. Adam kommer dessutom hem idag (han har varit och jobbat i Gällivare i veckan). Så innan vi drar oss in mot stan ska vi till mamma och pappa för att grilla lite =)
Axels tivoli.

Igår kväll var cyklade jag och Carro in till stan för att gå på PDOL. Som vanligt mycket folk trots att det egentligen inte börjar förrän idag ;) Vi åkte i alla fall en massa karuseller, åt mat på stående fot och kollade runt på marknaden.Mitt mål (som vanligt) under PDOL är att äta så mycket olika mat som möjligt =) Eftersom Carro fick bestämma i går blev det tacos (inte särkillt festival-aktigt, men det var gott ändå).
PDOL.

Nu drar jag och Carro iväg på Piteå Dansar och Ler.Eftersom vädret är kanon kan det inte bli annat än mycket folk! =)
Sol och bad.

Nu har jag tagit mitt första dopp för i år. Det är andra gången jag har varit på stranden i sommar, inte bra statistik för en sån underbart varm sommar.

Jag och Carro åkte till Alder i Boden för ett dopp innan syrran stoppar färg på min utväxt, tyvärr började det regna efter en timma, man vi hann i alla fall blöta ner oss ;)

 


Regntunga moln påväg in.
Klagomål.

Nu har det inkommit så många klagomål på att jag inte uppdaterar bloggen så jag måste väl ge det ett försök..
Ärligt talat har jag inte haft tid i sommar, nästan all min tid har gått åt till jobbet och den lilla fritid jag haft har jag antingen vilat eller umgåtts med familj och vänner.

Nu har jag i alla fall fem dagars ledighet, så igår efter jobbet tog jag med Carro och åkte upp till syrran i Boden. Som familjens lilla papparazzi tog jag med kameran och vi fotade en del av hästarna på gården för Marias hemsida; www.mariabodin.seAlexander Bishop (1 år)Patricia Bishop (3 år)Hilda Bishop (3 år)Miranda Bishop (1 år)Sixten Bishop (1 år)Valter Bishop (3 år)
Adam har dessutom äntligen fått sin drömfisk.


En lax på 13,2 kg!
Hus-letande.

Ja, har hittat ett underbart hus som jag vill köpa (och det är för tusan till salu just nu!). Vi ska på visning på tisdag, men eftersom huset är helt perfekt så kommer priset nog att stiga långt över miljonen och sånna pengar har vi ju inte just nu.. =(

Med tanke på att mitt drömhus (för tillfället) inte kommer att bli vårat ska jag ut och tröstshoppa idag.
Working girl.

Det känns som att jag inte gör annat än jobbar (om sanningen ska fram så är det nog så också). Men det är superkul och jag trivs som fisken i vattnet! Underbar avdelning på alla sätt och vis =)I helgen är jag dock ledig och jag ska alldeles strax dra på mig skorna och åka in till stan för middag och bio med tjejerna.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!