Klart för jul.

Nu är granen klädd, då återstår bara lite matlagning imorgon.
Jullov.

Nu tar jag jullov ända fram till onsdag nästa vecka. Härligt!
Birthday.

Igår fyllde mannen i mitt liv 26år.
 
 
Så klart firades detta med buller och bång, hela familjen samlades. Till och med Adams föräldrar var på plats =)
 
 
Simon tyckte att julklapparna i vardagsrummet var intressantast.
 
 Dagens glamorösa lunch.
Julbak.

Nu är julbaket i full gång här hemma. I år är första (och förhoppningsvis sista) gången julen hålls i det här huset, nästa gång det blir vår tur igen hoppas jag vi får vara i det nya huset!
Stolt.

Jag är så stolt över min fina syster! Just nu vill jag bara hylla henne för resultaten hon får efter allt slit. Det går bra nu i Mockis och det gillar jag =)

All kärlek till dej syrran <3
Grym kväll!

Sjukt asbra dom var Sabaton! De spelade alla bästa låtar och det var ett grymt drag i lokalen. Tydligen var det strax under två tusen personer på plats men det lät som att det var minst fyra tusen. När alla stämmde upp i allsång till bästa låten (en livstid i krig) fick jag gåshud! =)
 Change of plans.

Planen var från början att helgen skulle bli lugn och skön, vi skulle bara vara hemma och skrota runt. Men så blev det ju inte.. i början på veckan blev vi inbjudna på invigningsfest hos vår granne på lördag, bastubad, mat och dryck, det kunde vi ju inte tacka nej till. Senare i veckan ringde syrran och bjöd oss på middag i Mockis på lördag (vilket vi tyvärr blev tvungna att tacka nej till). Idag på tvåfikat på jobbet ringer Adam och säger att han köpt biljetter till Sabaton ikväll som spelar i Piteå. Dessutom skulle våra vänner från Laisvall/Arjeplog komma ner, kul! Jag har inte träffat dom sedan Anna och Charlies bröllop i juni.
 
Nåja Sabaton ikväll då, jag är inte sen att hänga på, jag gillar verkligen deras senaste album så jag hoppas de spelar många nya låtar ikväll.
 
 Grötlunch.

Idag bjöd avdelningen på grötlunch (som bestod av mycket mer än bara gröt). Hela teamet var bjudna, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, dietist, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, chefer, kurator, sjukhuskyrkan och så klart alla mammalediga kollegor :) Totalt blev vi 43 personer, finns det hjärterum så finns det stjärterum. Supermysigt!
De sex musketöserna.

Längtar som en galning tills imorgon då jag får träffa tre av mina fem musketöser. Jag, Ida och Sandra ska träffas hemma hos Linn och äta middag. Så himla mysigt. Synd bara att Elin och Elin bor så långt bort att de inte kan komma upp :(
De sex töserna. Ida, jag, Linn, Elin S, Elin L och SandraInspo.

Idag har jag varit på inspirationsrunda. För några dagar sedan var jag ut på promenad och gick på ett helt nytt ställe. Där hittade jag massa fint som jag blev inspirerad av. Därför bestämde jag mig att gå tillbaka och fota lite för att inte glömma bort :)

 

Jag hade tänkt att våran bagarstuga skulle få en ny bro till sommaren.

 Vi tror att de gamla ägarna tagit bort bron som fanns när de skulle brädslå stugan, men de kom så klart inte längre än så här..

På min promenad hittade jag exakt den bro som jag vill ha!

Givetvis ska den vara lite mindre, men i samma stil.

 

Lite längre bort på samma gata hittade jag den här mysiga stugan

Jag skulle vilja göra likadant i hörnen, bygga in timmret och måla det vitt.
Iskyla.

Idag är första dagen det är så där riktigt kallt. Termometern visar minus tjugotvå grader!

Jag trotsade vädret och tog mig en promenad.
Avlägset.

Just nu känns ett litet barn väldigt långt bort. Fick nyss veta att Elin, en av de sex musketöserna (som vi kallar vår hemliga grupp på Facebook), fått sin lilla son Sixten idag! Är så glad för hennes och Eriks skull, men det gör att det känns ännu mera avlägset för mej.

Det har nästan gått två veckor sedan missfallet och det känns som flera år sedan, ibland känns det som att det aldrig hänt, bara en dröm. Jag var aldrig gravid i verkligheten, det var bara min fantasi och tillslut kom verkligheten ikapp och drömmen avslutades.

Jag hatar verkligen att inte ha kontroll. Det är så fruktansvärt jobbigt att leva i ovisshet. Hur länge kommer det ta att bli gravid igen, hur många fler missfall kommer vi att gå igenom innan vi får vårat barn. Jag VILL veta, jag vill kunna förbereda mig, hatar att vara oförberedd.

Jag är ut på olika forum och läser om missfall (och solskenshistorier) och det enda jag kan säga är att det inte är bra för psyket. Jag måste sluta med det bums!

Just idag är längtan stor!
Delicard.

För ett bra tag sedan fick jag och Adam en gåvokort av en vän till hans föräldrar- ett Delicard Gourmet. Det är som ett presentkort på mat egentligen. Man får välja bland en massa olika kött, fisk, choklad, ostar osv. Det här kortet har legat på mitt akrivbord uppe i rosa rummet länge nu och när jag förra helgen slängde ett öga på det såg jag att det går ut 30/11! Vi snabbade oss att beställa och fick sakerna igår. Vi valde en hjortstek och en hummer. Nu är frågan bara hur vi ska laga till detta på bästa sätt. Nåja jag får väl googla lite recept tror jag :)
 Nostalgi på hög nivå.

Herregud, när jag slog på tv nu på morgon hamnade jag på ettan och årets julkalender. Jag har alltid hävdat att Mysteriet på Greveholm är den bästa julkalendern jag någonsin sett..
 
..och nu är den tillbaka, i en nyare version så klart.
 
Ja vad ska jag säga, det är nästan så att jag måste se årets julkalender bara därför.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!