Vinterkräksjuka.

Inte oväntat men väldigt ovälkommet förstås! Härjar ju på jobbet förstås och i natt åkte även jag dit, jag är den femte på jobbet som är sjukskriven nu.. Jäkla epidemi:( Jag tror (och hoppas) att det är på bättringsvägen nu i alla fall. Dagens diet består av soppor och fil.
Reklamera mera.

Det är inte ofta jag reklamerar saker, det beror i huvudsak på att att jag aldrig sparar kvittot så länge och därmed inte orkar stå på en affär och tjaffsa.
 
Men nu (eller redan i december faktiskt) har mina löparskorgått sönder. Tyget i skon har släppt från sulan vilket resulterar i en sjuhelsikes skoskav (jag som har nog med problem med fötterna lixom).
 
 
Jag köpte skorna i september och efter tre månader är de trasiga, grymt besviken! Hade ju så klart inget kvitto kvar, men jag vägrar köpa skor för 2000:- som bara håller i tre månader. Jag tog med skorna och kontoutdraget till butiken och det var inga problem, självklart skulle jag få reklamera dem.
Då fanns det ju så klart inte kvar någon i min storlek. Men nya modellen skulle komma efter nyår så jag skulle få hämta ett par då.
 
 
Hoppas dessa håller bättre nu då!
 
 
Nu måste jag börja spara kvittona längre!
 
 Blodgivning.

På morgon har jag varit på sjukan och tappat 4,5 dl blod. Nu ska jag svida om och sticka ner i gymmet och träna.
Lite kortare.

Idag åkte jag till Linda på morgonen, skönt att få burret klippt och färgat :) Vi tog ganska mycket den här gången och det blev så jäkla skönt! Så vad tycks? Rejält kortare nu:)
Simon på besök.

I helgen kommer Simon till oss och sover över. Hans mamma och pappa ska på travgala, Maria är nämligen nominerad som årets amatörtränare (hoppas hon vinner!).
 Fy vad surt.

Det blir tre semesterperioder i sommar. Jag har blivit lottad den första, vilket innebär att min semester börjar tredje (!) juni. Inte en endaste semesterdag i juli, hur kul känns det :( Dessutom har jag fått svar att den palliativa kurs som jag skulle gå redan var full :/ Kan det bli mycket värre just nu?
Stora kliv framåt.

Det går framåt med löpningen. Idag efter jobbet sprang jag milen på 51.33 min! På en timma hann jag 11,6 km.
Brorsan.

Skönt med ledig dag idag. Har pysslat lite här hemma på morgonen, städat, tvättat, bytt sängkläder och helt plötsligt blev jag jättesugen på att sy, hm konstigt? Så nu har jag suttit och kollat mönster på internet, jag tror att jag ska göra ett lapptäcke. Måste i så fall åka in till stan och handla lite tyg, så tror jag att jag ska svänga förbi brorsan och umgås lite. Om jag orkar och det inte blir för sent hos brorsan ska jag stanna på jobbet och träna lite innan jag åker hem.
 Semelsöndag.

Idag efter jobbet åkte jag och Adam till mamma och pappa och åt semlor, gott tyckte alla förutom jag som ju inte tycker om semlor.. Jag fick fruktsallad och chokladmousse istället.
Efter fikat promenerade jag hem i kylan och Adam for iväg för att spela hockey.
Allmän palliativ vård 4,5p

Jag har bestämt mig för att gå en kurs. Som ni förstår på rubriken är det en liten specialisering med vad jag arbetar med nu. Kursen är bara sex veckor lång och börjar redan i mars. I nuläget är vi två stycken från avdelnigen som ska gå så det känns bra att ha någon att bolla med eftersom mycket handlar om tankar och diskussioner. Kursen kostar egentligen fyratusen men eftersom jag jobbar på den avdelning jag gör så betalar landstinget. Bra va!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!