En tur på vattnet.

Vi avslutade denna underbara helg med en tur med båten. Både några fiskar och en glass i stan blev resultatet av denna spontantripp =)




Instagram.

Här kommer helgens instagram bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Ready.

Sitter på bron och väntar på att Adam ska duscha klart. Vi ska cykla in till stan för lite mat. Sen blir det till att samla ihop trupperna för några timmar i öltältet;)




Curls.

Igår var första dagen för oss på PDOL. Härligt att sitta i tält, lyssna på musik och träffa alla man känner :) Undrar dock om jag håller på att bli gammal, jag skippade utgång till förmån för sängen. Nu för tiden är det oftast förfesten som är roligast ;)




X.

När jag och Adam kom hem hade vi besök. Brorsan var här med sin nya cross:)




Tjuvstartar.

Vi tjuvstartade PDOL idag:)




När lugnet lagt sig.

Familjen har precis åkt hem så nu är det lugnt igen ;) Vi bjöd på tacomiddag på min lediga dag, jag och mamma hann även med en timmas promenad med barnvagnen. Är faktiskt lite trött i benen nu när jag känner efter, jag har cyklat hem från stan och kört intervall löpning i 7 km. Nog förtjänar jag väl lite vila nu innan jobb imorgon.




Inte varje dag.

Kan man ha mer tur? Jag hade ingen mat med på jobbet idag, tänkte att jag nog får gå och köpa mig en yoghurt i fiket. Men då visar det sig att anhöriga till en patient bjuder på smörgåstårta. Vilken superlunch! =)




Mötet.

Jag mötte endast en annan cyklist på väg till jobbet nu på morgon och vem var det om inte brorsan, hur kul var inte det! =)




Sommarkväll.

Visst är det väl ändå sommar när man kan cykla hem i shorts från jobbet halv tio utan att frysa :)




Poolhäng.

Vi har haft en helmysig dag här hemma. Alla har varit här (förutom Tord och Maria som kommer ikväll). Men nu har lugnet lagt sig och Simon badar i mormors pool. Hur kul är inte vatten? Moster är nästan lika blöt trots att jag sitter på en filt bredvid;)




Hokus pokus.

Den roligaste barnstolen är den man kan köra bil i ;)




Sleep.

Lillen ligger just nu i spjälsängen på övervåningen och sover middag. Brorsan är här och vill kramas lite med Simon så jag tror att jag ska väcka honom strax, han har ändå sovit två timmar redan och det skulle ju vara trevligt om han somnar ikväll också =)




Way away.

Nu sitter jag och Simon i bilen på väg hem till oss. Den lilla tröttisen har somnat i barnstolen:)




Febril aktivitet.

Vi jobbar hårt här hemma för att förbereda inför imorgon ;) Simon ska nämligen sova över eftersom hans föräldrar ska på bröllop. Dessutom är även Esa och Kicki här, så vi är många som längtar! :)




Rullar fram.

Sitter i bilen påväg till Boden för att sköta skrutten några timmar på min lediga dag =)




Smak av sommar.

Kokade rabarbersaft idag, så grymt gott! Det måste vara hur länge sen som helst sen jag drack det, men det är verkligen sommar för mig, rabarber och jordgubbar. Tror faktiskt att jag ska ta och koka rabarberkräm någon dag också, mums!




Bokmal?

Nä, vaddå?




Puh.

Har äntligen tagit mig igenom helgen. Det har varit supertungt på jobbet och under natten har jag brottats med migrän :( Än är veckan inte slut, stämplar dock ut på onsdag och åker upp till Boden för lite mys med de bästa, sedan ytterligare två dagars jobb innan helg!




Äntligen.

Nu funkar blogg.se app så nu kommer det bli ordning här på bloggen igen:) Igår (min första lediga dag med strålande sol och värme) åkte jag och Adam till Byske, han fiskade och jag läste en bok och brände mig rejält! Har aldrig någonsin bränt benen förut..




Sommarkväll.

Precis som en sommarkväll ska vara, god mat, människor man älskar och fint väder. Love it!
 
 
 



Lillskrutten.

Simpa sover över hos mormor och morfar inatt så jag och Peter ska fara och hälsa på skrutten.




Väntan.

Sitter och väntar på brorsan som ska komma hit och grilla med mig :)



Kusin Vitamin.

I måndags kom min kära kusin på besök. Han är upp på semester och självklar ville han ju se på vårat hus :)




Bröllopet.

Åh, vilket fint bröllop det var! Humorn var det inte heller något fel på ;) Här kommer några kort som sammanfattar dagen-kvällen-natten.
 
 
Vigsel i Arjeplogs kyrka.
 
 
Första kyssen som man och hustru.
 
 
Så några av festdeltagarna =)
 
 
Maria och Andreas.
 
 
Magnus och Johan.
 
 
Adde.
 
PJ.
 
Morgan.
 
Erik.
 
 
 
Familjerna Vestin-Ranberg.
 
 
Mot festen!
 
Det bjöds på grymt god mat och flera roliga lekar, drickan flöda och vi skratta tills vi grät. Tyvärr glömde jag nog bort kameran under kvällen för sista kortet är taget 22.02 ;)  Stax efter 4 stupade jag och Adam i säng med trötta fötter efter fem timmars dansande! Kvällen kunde inte ha varit bättre! =)



Huvudvärk.

Sitter i Laisvall med baksmälla. Snart åker vi hem mot Piteå igen, vill bara tack alla för ett underbart bröllop igår! Bilder kommer så småningom (när jag återhämtat mig lite =)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!