Idag kokar vi sylt.
Dagens ungdomar.

Jag säger då det, dagens unga kan då inte klä sig efter väder. Jag ser detta som ett bevis på att jag mognat betydligt sedan högstadiet och inte längre räknas som en ungdom =)
Välkomna in i stugan.

Jag tänkte jag skulle visa hur det såg ut i bagarstugan innan jag började fixa där inne. Än så läge har det inte hänt så mycket, lite färg och i helgen har jag satt upp reglar på väggen som ska kläs in, men arbete pågår =)
 
Nästa sommar ska vi brädslå utsidan eftersom den har tagit ganska mycket skada under alla år i väder och vind. De förra ägarna påbörjade arbetet på en av gavlarna så tänker slutföra arbetet så att säga.
 
Hur som helst, välkomna in!
 
 
 
 
 
 
 En dag i parken.

Jag och brorsan klädde på oss och tog en sväng till lekparken med Simon. För en gångs skull tog vi även kameran med oss.
 Söndagsbesök.

Har besök av lillgrabben idag :) Moster och morbror har så himla mycket konstiga och roliga saker att klättra på och pilla på ;)
En dag i snickarbyxorna.
Middag i ensamhet.
Projekt bagarstuga.

Idag har jag varit i bagarstugan hela dagen (förutom några timmar då jag och brorsan slog på lite ribbor på uthuset). Det kommer bli SÅ fint där inne =) Håller just nu på att måla och det kommer jag att få fortsätta med imorgon då andra varvet ska strykas på alla lister, dörrar, karmar och snickerier. Dessutom hade jag nog tänkt börja med taket..
Nära ögat.

Jag fick faktiskt en fråga om ögat, hur det verkligen gick med den där glasbiten. Måste ju säga att jag hade grymt tur! Jag kände direkt att jag fick en bit i ögat och det gjorde ju så klart skitont att blinka, så jag traskade in (jag var ute i bagarstugan när incidenten inträffade) medan jag försökte hålla ögat uppspärrat. Väl inne kunde jag konstatera i spegeln att det låg en glasbit på iris, så jag traskade helt sonika upp på övervåningen, in på toaletten och tog fram en topps som jag pillade med. Som tur var fastnade glasbiten på toppsen och följde med ut. Men jag kan ju säga att jag blev grymt rädd när det hände och många tankar han fara genom huvudet! Den här gången gick det bra och nu har jag ju lärt mig min läxa :)
Running like the wind.

Avslutade fredagen med en löptur hem från jobbet. Jag gillar verkligen den kombon, passar mig perfekt. Det tar faktiskt bara tjugo minuter längre tid att springa hem jämfört att ta bilen. Då har jag ju förstås åkt buss på morgonen. Jag hör både mig själv och miljön en tjänst :)
Dagens lärpenning.

Använd skyddsglasögon om det finns risk för glas splitter, det gör väldigt ont att få en glasbit i ögat!
Slutet närmar sig.

Näst sista dagen på ortopeden idag. På måndag är jag "hemma" igen :)
Vad tusan?

Hela mitt deppiga inlägg nedanför försvann.. Nåja, lika bra var väl det, jag behöver ju inte dra ner alla oskyldiga i mitt lilla sorgehål. Jag kan i alla fall glädjas åt ett nytt årsbästa på milen idag, 56 min och 37sek. Dessutom kommer min kära familj på middag på söndag för att planera en rolig resa till våren.
 
Är just nu på jobbet men längtar innerligt hem till soffan och godispåsen. Kan inte klockan bli halv tio nån gång!Depp.
Sänggäst.

Fick besök i sängen i morse av sötplutten när hans mamma gick ut i stallet strax efter sex. Vilken start på dagen när man får stiga upp med världens finaste unge :)
Working all day and all night.
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!