Lördagsfys före lördagsmys

Jag har kört igång på allvar med träningen nu. Så himla välbehövligt. Jag har ju betydligt mer tid nu när jag bara jobbar 50% (och pluggar 50%). Jag försöker komma iväg varje dag som jag är "ledig", dvs inte är på jobbet. Men vissa dagar blir det bara längre promenader. Jag kan ju till och med träna eller ta en promenad på kvällarna nu när Adam jobbar hemma i Piteå.

Idag är det lördag och Adam är i Laisvall och jagar älg så mamma kom och hämtade tjejerna så jag kunde åka till gymmet. Var med på ett pass som kallas hybridstyrka. Kombinerad konditions- och styrketräning i intervaller. Typ en slags cirkelträning i gymmet. Allt är uppdelat i stationer och varje den innehåller en konditionsdel och en styrkedel. Superkul och svinjobbit - helt i min smak!

Nu ska jag bara njuta av resten av dagen. Om ett par timmar kommer Jonny, Pilar och Lennox hit och äter middag med oss. Sedan är det Hockeykväll!




Babblarna musikal

De omåttligt populära babblarna kommer till Piteå, musikalen alltså. Första omgången biljetter hann vi inte vara med på men det har kommit till tre(!) extra föreställningar eftersom det var så högt tryck, så vi fick tag på biljetter till slut.

Den 11 december är det show time och det ska bli spännande att se hur tjejerna fixar det. Dom är ju inte de mest stillsamma barnen, men ibland (om det är nog intressant) sitter dom stilla.




En femåring

Idag var vi bjudna på kalas i Mockis. Simon fyllde fem förra helgen men jag jobbade så dom var snälla och sköt på kalaset en vecka så jag också kunde vara med.

Tjejerna är så pass stora nu att dom också får fika på kalasen - som dom älskar det alltså! Men dom är samtidigt ganska kräsna, inte vad som helst duger, vilket är helt okey med mig.




Höststäd

I helgen är vi lediga hela familjen, känns otroligt skönt!

Det har varit perfekt höstväder hela helgen så vi har spenderat många timmar utomhus trots snoriga näsor och feber i slutet på veckan.

Igår förberedde vi gården för det som komma skall, vintern.
Trädgårdsmöbler plockades bort, tältgaraget flyttades och rensades. Sommarblommor och växter kastades.

En altan utan utemöbler, tomt
Inga löv på träden längre

Efter lunch kom Simon hit några timmar. Vi lekte lite inne, åt middag och gick sedan ut i skogen.

Perfekt att ha en stor kusin att hålla i handen



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!