Lång dag.

Direkt efter praktiken åkte jag och köpte färgskrapa och spackel. Sedan vidare till Linda och ägnade drygt tre timmar i frisörstolen. Slinga, tona ut utväxten och klippa. Dessutom passade jag på att göra ett ytterligare hål i örat, något som jag varit grymt sugen på länge (faktiskt har jag provat en gång förut men det läkta aldrig pga en liten olycka.. Så bättre lycka denna gång. När jag väl kom hem kastade jag mig ut. I bagarstugan och in i färgskrapandet. Halva taket han jag innan det blev för jobbigt i axlar och armar. Tog därför tag i krattan och började kratta gården, eller i alla fall framsidan ;) Tänkte ta det lite i omgångar, att kratta 5300 kvdrat tomt på en och samma gång lockar inte direkt, hej tennisarmbåge ;) Imorgon går jag eftermiddag så jag tänkte röja lite mer träd och buskar i slänten om det är väder, annars är det ju tak över bagarstugan ;) Herregud, jag hör själv vad präktig jag låter, men jag njuter faktiskt att jobb lite hemma. Men ny förtjänar jag verkligen lite vila =)
Renoveringsprojekt; Bagarstuga.

Idag påbörjade jag renoveringsarbetet i bagarstugan. Hej då masonit, hejsan originaltak. I veckan ska jag till Beijer och köpa färg, spackel, puts och grejer. Adam vet ingenting så ni som läser detta och befinner er i Laisvall får ju så klart inte berätta att jag börjat;) Hur som helst är det ju mycket jobb och Adam ska också få bidra med någon del, hade tänkt att han skulle få putsa till den öppna spisen och ugnen och kanske även kitta om fönsterna;)
Med solen och värmen kom energin.

Oj vad helgen har gått fort, men vad mycket jag hunnit med:) Lördag var jag med mamma och Simon hela dagen. Vi var på loppis och jag fyndade åtta böcker ;) Resten av dagen myste vi bara i Grundvik och jag passade även på att tvätta bilen och byta till sommardäck. Idag har jag suttit på bron och läst i solen, rensat ris i slänten och börjat jobba i bagarstugan.
Mommo och moffe.

Simme är hos mormor och morfar idag, så jag åkte självklart till dem för att vara en stund med gullungen.
En tredagars.

Det blir en lång helg denna helg. Slutade praktiken 16.00 igår och är ledig ändå fram till måndag morgon. Skönt! Adam har senester till veckan så han åker till Laisvall idag för att få ut så mycket som möjligt av skotersäsongen. Själv stannar jag hemma och tar mig an några projekt, städa ur bagarstugan och förråden.. ;) Jag har laddat upp för en helg i mysig ensamhet.
Lajbansvall.

I helgen blir det fjälluft och skoter. Härligt!
Sommarens projekt.

Nu är sommarens odlingsprojekt påbörjat. Blommor, smultron och tomater ligger och gror.
Piteå Ridklubb.

Sitter på läktaren på PRK och kollar när Carro rider. Blir grymt sugen på att börja om själv faktiskt (jag har faktiskt sånna planer oxå tillsammans med mina arbetskompisar, men vi får se om det blir av)
Vad är det för fel?

Nu får det väl ändå sluta snöa! Jag vill ha sol och värme ;)
Filuren.

Dags för uppdatering kanske? Jag skrev omtenta på läkemedelsräkning i går och klarade den galant! =) Efter tentan åkte jag till Boden för att umgås med Maria och Simon. Den lilla spjuvern börjar snart krypa och testar stämbanden som aldrig förr ;) Längtar tills man får en egen..
Älskade ni!
Nationell tentamen.

Idag är det dags för den nationella tentan och jag känner mig bara lugn, konstigt! Jag inser ju att jag fixar den om det kommer rätt frågor och att jag inte sitter inne med all kunskap som jag borde?! Nåja önska mig lycka till!
Moster Thessan.

Idag passar jag och Adam Simon när hans föräldrar har tagit barnledigt för att leka med hästarna ;) Just nu sitter vi på framsidan av huset och myser i solen (ja Simon sover ju förstås ;)
På återseende.

Igår skar skotern på en fjällsjö 6 mil från Laisvall så vi bestämde oss för att åka hem till Piteå en dag tidigare. Vi tackar för en underbar påsk och ses om två helger igen =)
Mer kunskap.

Ligger i sängen med ett något brunare ansikte efter dagens fjälltur och läser på inför den nationella tentan. Det är inte ofta jag är ute i så god tid ;) Efter en vecka på praktiken har jag upptäckt att jag nog sitter inne med mer kunskap än jag tror, så jag kommer kanske att fixa det ändå =)
Långfredag.

På långfredag är det fest i Laisvall, vi startar kvällen med en Irish Coffee =)
Självgående.

Åh så underbart kul det är med praktik alltså! =) Efter tre dagar är jag nu självgående med egen nyckel till läkemedelsrummet. Mina handledare skuttar självklart efter och ifrågasätter vad jag gör och svarar ivrigt på mina frågor. Helt plötsligt känns det inte så "svårt" att vara färdig till sommaren ;) Men nu tar jag påskledigt och åket till fjällen!
Fint besök.

Vi fick besök av de underbaraste tjejerna idag! Så himla kul, det är inte så ofta vi träffas sedan Jen och Vera flyttade till Umeå :( Första besöket i huset och med sig hade de en blombukett, så söta!:) Det blev dessutom grillat till middag och ostkrokar till efterrätt.
Lyx.

Idag bjöd anhöriga på fika :)
Praktiken.

Praktiken är i full gång och jag trivs som fisken i vattnet. Grymt skönt att vara på en avdelning man redan känner till så man slipper ödsla massa tid på att lära känna personal och lokaler ;)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!