Leg. sjuksköterska.

Idag gjorde jag min sista dag som sjuksköterskestudent. Så nu ryker skylten.

image description

Nästa gång jag åker till sjukan (dvs. på måndag) kommer jag att bära denna skylt!

image description
Stubbjobb.

Igår var pappa hit med lastbilen för att hämta containern som vi fyllt till bredden med bråte. Vi passade även på att dra upp den största stubbe/rot jag någonsin sett ;)
Examen!

Äntligen har vi tagit examen! I lördags hade vi cermoni på skolan, grymt nervöst eftersom jag och Ida hade en liten överraskning ;)Jag och mina älskade vänner som har kämpat tillsammans i tre år och nu äntligen står med legitimationen i hand.
Linn, Elin, Sandra, Elin, jag och Ida.Halva sjuksköterske klassen efter nål-, diplom- och broschutdelning.Lilla jag och Ida i havet av sjuksköterskor ;)Resterande del av klassen.. som sagt var vi ganska många =)Första överraskningen för dagen var att min fina vän Sandra fick stipendium för att hon är en elev med särskild fallenhet för sin profession och som gjort avtryck under våra år på sjuksköterskelinjen. GRATTIS Sandra!Andra överraskningen var att jag och Ida (vi visste ju förståss, men ingen annan) fick stipendium för bästa examensarbete.Sjukt kul, men sjukt skakiga ben vill jag lova!

Glada, nybakade sjuksköterskor!

Fattar ni, jag är SJUKSKÖTERSKA! Inga mer rapporter, tentor eller uppsatser, nu är det dags att gå ut i verkligheten och jobba =)
Colour.

Igår tog jag äntligen min sjuksköterske examen. Bilder kommer, jag lovar ;) Idag har vi jobbat på här hemma på gården och det tar sig måste jag säga. Snart har vi rivit och röjt färdigt. Grymt härligt väder idag också, man behöver ju typ inga kläder, underbart! Fick dock lite väl mycket sol på axlarna ;)
Off I go.

Åker och hämtar smörgåstårta och brorsan. Om några timmar åker vi till Luleå för examen!
Förberedelser.

Håller som bäst på att förbereda inför the big day - examen. Syr lite i klänningen jag ska ha imorgon, vaxar ben, bakar, ja ni vet =)
Ojojoj.

Ojojoj säger jag bara, ojojoj. Hur ska detta gå? Många känslor just nu, men alla är bra. Berättar mer imorgon (som förresten är dagen jag tar min sjuksköterske examen). Älskar världen just nu!
Tre dagar i förväg.

Vi friade Mors dag idag eftersom Maria och Simon var i staden. På söndag har vi nämligen tänkt att jobba hårt här hemma på gården ;)
Gunga liten gunga.

Nöjd kille som fått en egen gunga hos mormor och morfar =)
Lägg på nurå.

Ligger i sängen och väntar på att siss ska prata med mamma färdigt i telefon så hon kan ringa mej istället. Ingen ide att somna innan dess tänkte jag, men dom verkar ha mycket att prata om så jag kanske får tänka om ändå!
Kan det bli bättre?

En skål med jordgubbar och bara ben!
Klinisk examination.

Utförd!
Tack för idag, slut för idag.

Vi har varit igång i snart 12 timmar med krattning och rivning av garage. Men nu är det klart! Drar iväg på en snabb löprunda innan jag lägger mig i soffan =)image description

image description

image description

image description

image description

image description
Fredagslyx.
Delivery.

Idag kom andra paketet med det tredje paret skor (för visst var jag värd det?). Och till dej Sandra: kopiorna kommer från bubbleroom (dom har även äkta vara där;)
För det är jag värd.

Älskar dom orden. De kan göra nästan vilka inköp som helst okey. Jag använde dom så sent som förra veckan när jag klickade hem lite kläder och skor från internet. Idag hämtade jag ut första leveransen, en klänning, ett par stövlar (till trädgården) och ett par to die for-klackar. Vill ju igentligen ha ett par Jeffrey Campbell klackar men eftersom jag fortfarande är student (i två veckor till!) blev det ett par kopior denna gång =)
Ris eller ros.

Riset åker i containern och rosen går till mina älskade föräldrar som ställer upp och hjälper oss hela tiden! =)
Dagens.

Vi har fått en hel del gjort idag. Rishögar har samlats ihop, träd har fällts och löv har krattats. Det hela avslutades med grillning och kubb. Simon var dessutom finklädd dagen till ära ;)
Skärpning.

Här kan man ju inte sitta och slöa hela dagen ;) Ut och jobba! Idag kommer dessutom HELA familjen hit på grillfest, till och med vädret verkar vara på vår sida idag =)
Arbete pågår.

Men vi har kommit ganska långt:)
Nu river vi.

Allt som ser förjävligt ut bakom uthusen/garagen ska bort. Dessutom ska allt få smaka på penseln så allting bli i samma färg ;)
FoU-dag.

Sista dagen i skolan. Underbart! Har presenterat examensarbetet med världens bästa Ida :) Nu tar vi helg!
Vardagslyx.

Vardagslyx för mej är att få tillbringa några timmar med världens bästa pojke =) Vi har myst tillsammans hela dagen och nu har vi kurat ihop oss i soffan.
Repetition.

Har varit på kurs i HLR idag. Fick lära oss hur Lucas funkar, sätta svalgtub och massa andra nyttigheter. Mycket bra!
Gladaste tjejen.

VG på examensarbetet = gladaste tjejen! Har ju dessutom haft världens bästa vapendragare vid min sida! =)
Inför sommarens grillfester.

Idag kapar vi ved.
Vårstäd.

Idag vårstädar jag och Adam:) Passar bra med tanke på snön som ligger på backen. Vi hade ju igentligen tänkt att vara ute på gården och dona men det satte gårdagens väder stopp för! :/ Jag har dessutom hunnit plantera om fröna som jag satte för ett tag sedan.
Trupperna är samlade.

Idag är alla vi barn samlade hos mamma och pappa. Tyvärr måste jag ju iväg på praktiken om några timmar men fram till dess tänker jag njuta. Världens finaste morbror och Simon.
Mot staden.

Är på väg till Durrnäs för att hämta upp brorsan. Han behöver nya kläder och jag ska vara smakråd (och inte handla något själv..)
Jobba, jobba, jobba.

Är inne för en liten drickpaus. Jag ska ta vattenflaskan och sätta mej på bron i solen och njuta en stund. Jag är nästan klar i slänten, så jag tror jag ska kratta lite innan jag cyklar iväg till praktiken =)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!