Höga torn och kusinbesök

I torsdags hade vi kusinbesök. Simons föräldrar skulle på trav i Skellefteå så när de passerade Piteå släppte dom av honom hos oss. 


Dagen gick i ett rasande tempo och vi hann bara blinka innan Maria och Tord hämtade Simon igen.

På lördag ska vi på dop så efter lunch åkte jag in med tre barn till stan för att köpa en doppresent. En eloge till alla föräldrar med flera barn som ta dem med sig. Det är minsann en pärs. Det brukar vara nog jobbigt med bara Nea och Lise och trots att Simon är både kung och lyssnar så blir det ännu en att hålla koll på.

Vi kom oss hem utan missöden i alla fall och med oss hade vi även doppresenten.

Eftermiddagen spenderade vi i hemmet och lekte.


Tjejerna är i någon slags treårstrots just nu och det märks framförallt på Lise. Hon har alltid haft en stark vilja och det måste ske på hennes sätt men nu är det utom kontroll ibland. Det är så oerhört viktigt för henne att få göra saker själv och om man inte följer hennes vilja blir hon helt galen. Alltså att man kan bli så arg!?


Här är hon arg över att Nea har för många klossar. Sen räcker det ju inte med att hon får några klossar, hon måste ju hämta dem själv. Det gäller att välja de fighter man vill ta, annars skulle vi inte få göra annat än att tjafsa.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!