Knyter ihop

Nu börjar vi knyta ihop säcken här hemma känns det som, alla lösa trådar börjar tas samman. Igår kom garageportarna och på kvällen kom montören och satte in dom.

Bara smygarna som saknas (och spottarna)

Idag kommer ytterdörrarna till garaget (äntligen tätt hus) och även ventilationsaggregatet. Sprutningen av lösullsisolering på vinden är bokad om två veckor (då måste all ventilation vara dragen där uppe, men vent-killen som Adam känner kommer måndag kväll och hjälper oss). 

Vi har fixat en hel del som vi egentligen tänkt skjuta på tills nästa år, belysning och infart tex. Men eftersom plattan fortfarande är för fuktig för att lägga golv på så har vi hunnit med mer än vi tänkt (på bekostnad av lnflyttningsdatum så klart). Alla belysning längs infarten är på plats, bara Tomas som ska komma hit och koppla in den.

Jag fick jaga runt hela Piteå och Luleå (samt en i Ö-vik) innan jag lyckades få ihop sju stolplyktor. Dom var nämligen slut på centrallagret och försenade i leverans så dom skulle inte komma in förän dec/jan och då är det ju lite för fruset för att hålla på att gräva.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!