Hela innertaket på plats

Igår spikade Dan dit sista skivan i innertaket och jublade! Äntligen färdigt, det var som sagt många många kapningar/håltagningar innan alla bitar var på plats men det blev kanonbra!





Igår var vi fyra man i bygget hela dagen och så jag några timmar så det händer något hela tiden. Pappa och Adam isolerade sista varvet och började klä insidan av ytterväggen med spånskivor. Eftersom elektriken har semester och inte hann dra all el innan han gick på ledighet så kan vi bara göra halva huset färdigt. Som tur är var han smart nog att göra färdigt där det är flest innerväggar så förhoppningvis hinner vi börja spantra upp innerväggar idag.

Jag och Peter är utomhus och jobbar (lite trångt att vara fem personer inne i bygget). Det är en hel del småfix kvar ute, som att sätta dit knutbrädor i ytterhörnen (vi har sju knutar på huset) och ribbor i innerhörnen. Igår kväll när alla jobbare åkte hem fortsatte jag i lugn och ro med att dreva fönsterna där inne. Kanske vi kan sätta dit smygarna innan helgen?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!