Enkelt och gott - a la Therese

Tips 1: Laga allt i ugnen och servera med kall sås, sjukt enkelt.



Skär potatis i klyftor, i med två röda lökar (gör stora bitar av dem), tre klyftor vitlök och häll salt, peppar och olivolja på, blanda med händerna.
Smörj sedan in en hel fläskfilé (dela den inte) i rosmarin, salt och peppar och lägg den på potatisbädden (kan brynas innan om man vill). In i ugnen tills köttet är näääästan helt genomstekt (ni ser att jag skärt igenom köttet). Lägg då på ett knippe grön sparris (ev. morötter också) och salta + ringla olivolja. 13 minuter senare är det klart då sparrisen är mjuk. Voila! :)



Jag serverade detta med en fetaoströra som man enkelt gör av en liten burk matlagningsyogurt blandat med ett paket med fetaost som man smulat/mosat sönder. Pressa/hacka i en vitlöksklyfta och salta, peppra så är det klart, går på 2 röda.

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!