Barnvagn.

Vi har som sagt köpt en begagnad barnvagn till våra småttingar, varken jag eller Adam tycker att det är värt att lägga ner massa pengar på en vagn som ändå bara används i något år, kanske till och med ännu mindre när man har tvillingar. 

Jag skulle kunna ha en lååång utläggning om barnvagnshysterin som råder idag. Folk byter barnvagn som jag byter kläder, man har flera barnvagnar till ett barn, byter suffletter och åkpåsar för att matcha dagens outfit.
Förstår ni hur många tusentals kronor folk lägger på det här? Det är ju helt galet, och dom enda som bryr sig är ju mammorna (och papporna), inte de små barnen som vagnarna är till för. Det har helt enkelt blivit någon slags statusgrej, tokigt!

Nu ska jag inte säga att jag är helt obrydd för vilken vagn vi skulle ha, jag hade en massa krav - den skulle ha fyra fasta hjul, barnen skulle kunna vara vända mot en även sittande, en vagn av bra kvalitet (helst Emmaljunga, Brio eller liknande), barnen skulle sitta bredvid varandra - inte under efter efter varandra. 
Ja, ni hör ju, inte helt lätt. Att hitta en sådan vagn på blocket, helst med en del tillbehör - liggdelar, myggnät osv. Den skulle inte heller få kosta mer än 4000:-


I Umeå fanns det en vagn - Emmaljunga, i mycket fint skick. Den hade dock några år på nacken, 5 år, men som sagt en vagn av bra kvalitet till bra pris, 2000:-


Adams kusin som bor i Umeå var snäll och köpte den åt oss och nu har vi fått hem den. Den är verkligen hur fin som helst! Den uppfyller alla krav jag har och det följde med två liggdelar, två åkpåsar, myggnät, regnskydd, ja egentligen allt man behöver förutom skötväska. 



Kommentarer
Postat av: Sandra

Men så sjuukt bra pris! Och den ser jättefin ut, Therese!

2014-02-13 @ 11:25:48
URL: http://www.sandraburstrom.blogg.se
Postat av: Linn

Jättefin vagn och super bra pris!! Emmaljunga gillar vi ♥ Vi köpte också beggat och är grymt nöjda att vi gjorde det mycket billigare och så har den redan ett bra "gung" så det går vagga vagnen ;-) jag förstår inte dom som köper med svängbara hjul som bor här uppe..går nog tungt i snön med fasta hjul. inte illa..finns mycket att fynda på blocket. ;-)

2014-02-16 @ 13:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!