Tvättstugan

Våran tvättstuga blir ganska liten, endast 220 x 190, men vi har prioriterat bort storleken. Helt enkelt för att få till planlösningen på ett bra sätt (från början hade vi större tvättstuga 280 x 190 men då blev sovrummet också större och den ytan kan vi ändå inte använda till något. Så är det hela tiden när man ritar sitt hus, man får kompromissa om saker. Jag är nöjd med beslutet just nu och hoppas att vi även kommer att vara det när väl huset är klart och vi bor där inne. 
Jag har insett att hur mycket bänkyta (för det är egenligten den som blivit lidande) man har så tenderar det att fungera mest som avlastningsyta. Så nu blir det bara en kort bänk (som är så kort, 50 cm, att vi nästan inte ens kan kalla det bänk), och en rund ho, sen blir det tvättmaskin/torktummlare och ett städskåp.
 
Som sagt så kommet torktummlaren stå ovanpå tvättmanskinen och den blir det ett överskåp ovanpå dom två. Så bänksikvan blir bara 100 cm ink diskho.

Var vi ska hänga kläderna har vi inte riktigt funderat ut ännu. Vi kommer försås att tummla en hel del kläder men det som ska hängas kommer antagligen hängas inne i förrådet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!