Härliga helg

Vilken helg vi haft, både jag och tjejerna är fortfarande dunderförkylda så det har blivit grymt lite sömn. Lise har jättemycke hosta och vaknar flera gåner på nätterna och Nea är så täppt i näsan så hon vaknar också.

 

Helgen började i alla fall bra med ett möte på kommunen hos bygglovshandläggaren före lunch i fredags. Adam hade tagit ledigt så han också kunde vara med, skönt! Dessutom hade vi sån tur att vi nog kommer slippa hålla ett tekniskt samråd (som kostar oss över 800:-/h) eftersom handläggaren tycker att Adam verkar kunna bygga (och han känner även till Dan). Med andra ord slipper vi även skicka in brandskyddsbeskrivning, geoteknisk utredning, riskanalys, VA och ventilationshandlingar, fuktskyddsbeskrivning och bevis för tecknat färdigställandeskydd (uppskattad kostnad ca 10 000:-) så det känns ju inte helt fel! 

Vi kommer med andra ord få både bygglov och startbesked i samma veva, om vi inte stöter på patrull (hos våra grannar) så borde vi ha startbeskedet så snart det är registrerat, med andra ord om ett par veckor (vi vet ju hur snabb kommunen är med sina administrativa uppgifter ;) Jag hade räknat med minst 10 veckor innan startbeskedet så det känns skönt om det blir klart i god tid innan maj (vågar inte riktigt ropa hej än!).

 

Efter bygglovsmötet köpte vi med oss lunch och åkte vi till Pilly för att muntra upp/prata med henne (dom är med om ganska jobbig grej just nu - för andra gången på några månader).

 

Senare på fredag eftermiddag kom Kicki och Esa ner, dom skulle stanna hela helgen så det blev fullt hus kan man säga. Kvällen avslutades med hockey på tv.

 

På lördagen plockade jag och tjejerna upp brorsan och åkte till Boden (med ett quick stop i Luleå).

 

Maria fyllde ju år den 15 februari med det har varit grejer eller sjukdomar varje helg så vi har inte hunnit fira henne förän nu.

 

Simon och tjejerna blev så glada när dom fick träffa varandra igen.

 

-Vänta, moster ska ta kort

Skynda och ta nu

Ja, nu kom ju alla tre med i alla fall :)

Nu är det måndag igen och tjejerna har sovit bra hela natten, så jag känner mig himla pepp inför veckan.

Det gör Lise också!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!