Första natten

Nu är första natten i hemmet avklarad och det gick hur fint som hellst! Totalt sex timmar sömn delat på två tillfällen är ju inte fy skam :) 


Jag har precis ätit frukost och tjejerna ligger fortfarande och sover tillsammans med Adam. Men alldeles snart tror jag att det är dags för mat minsann :) 

Måste ju också säga hur fantastisk Adam är, tjejerna kunde inte ha fått en bättre pappa! Det är ju inte alltid helt lätt att få två två stycken samtidig, det har vi redan fått känna på. Båda är alltid upptagna och det finns ingen möjlighet att låta partnern "vila". Men hur jobbigt det än är stundvis är det alltid värt det!



Kommentarer
Postat av: Elin

Alltså Therese, de är så ljuvligt fina! Gudarna ska veta att det inte alltid är lätt. Men att ändå känna att det är värt precis allt att få vara mamma till en så liten är ju världens bästa tröst :-) Lycka till med allt, tror du kommer bli en trygg & cool flerbarnsmorsa 😊 Kram!

2014-07-08 @ 20:44:50
Postat av: Ida

Jag smäller av!! Vilka gobitar! Så skönt att ni fått komma hem. Hör av dig när ni kommit till rätta och är redo för besök av tant Ida 😊😘😘

2014-07-09 @ 10:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!